bende uskoyu bırakıyorum,jpko sanırım belej,birde siz el morad mı açıyorsunuz?
VALLAHI DAYANISMA SIFIR YA YETER DEDIM ARKADAS JAPKOYA GECEM DEDIM BI BAKTIM BURDA ELMORAD OLAK YOK BASKA BIR TOPIKTE KARUS OILAK ALOOO BEYLER KARAR VERIN YA ONA GORE HERKEZ GIRSIN SEN BURDAN TOPIK ACMISSIN ADAMDA ORDAN ACMIS BEN KARUS OLDUM GELEN VARMI DIYE NE IS ANLAMADIM
Hadi JAPKO da herkes insan. Herkes Nicklerini yazsın !
Benim Ki SilentShadow
saolasın msnini ekledim
ya bende patchi yüklemiyo
arkadaslar el morad oluyoruz. en sondaki servarda n girecez. ben yüklemeyi yeni bitirdim. ismim TheBestWarrior
kardesler bende clanın ress cisiyim sakın baska ress olmasın ben ress heal olcam 49 a kadar basta heall olcam sonra sını hep ress yapcam dier arkadsta buffe heal yada heall ress olsun
beyler ingilizce yamayı bulan varmı? tam link verin çıldıracam
ben assas olcam
Jpko güzel server herkeze oneririm ama oyunda krala pm atmayın sakın yardım falan istemek için anında hapise atıyolar benim çok sabıkam war bayabi yattım içerde
kardes yaw duzen baslık etmeyin biz burda ilk topici actik dayanısma olsundiede herkese sorduk karusmu el moradmı die elmorad deyen coktu olduk forumu parcalamayın beraber olursak kuvvet dogar yapmayın
kardesler napcaz yaw ben indirirom calısmıo acamıom kuramıom hata verio yeniden indiriom
valla bende gelirim bu servera ama ing yaması filan yok mu yaf bunu muhtamelende adım MiniRoGuE olur
knight böle pre giderse saten japko yapıcaz
beyler server ('') sonunda bu war IRK karus bız onceden ayarladık herseyi
beyler ben girdim son server e sonun da şapkalı S var kimse online deil sanırım bu arada nick C_OSMANLI_C yaf bide nasıl alışcaz buna :D