beyler kimse orc olmasın karalastık herkes karus oluo yapmayın yaw ikili cıkartmayın cogu kişi el morad oldu bea
beyler ismin XentainX olcak oyundada pm clanı kuran kim pycho_oki arkads pm atarsan sevinirimm herkes oyun ıd sini yazsın
serverım en alt server XentainX herkes isim solesin pm leşelim
BENİM İSMİM HERALDE Atens veya genralmute
k@@nsız olurmu adım nobody olcak çalmayın tmm mı??
ya bu galiba windows cd sinden bi dil dosyası yüklemek gerekiyomuş çalışması için windows cd si de yok link filan warmı onun
quote:
Orjinalden alıntı: destructive
quote:
Orjinalden alıntı: XentainX
JAPKOYA GECMEK İSTEYENLER İÇİN HER LİNK WARama tum forum aynı serverda olursa yararlı olur biras once bi arkadasımız actı ama ses getirmedi lutfen bu şeref.iz k2network a para wermeyin lutfen linkler asagıda
japonca olması kötü üşte yarım ingilizce yarım japonca..
sen işten zevk olıosan sorun yoktur baba
HardRock
kardeş bende gecmeyi düsünüyorum bana usko ile arasındaki fark ları sölermisin
ya bana item verirseniz gelirim
ya japko ne
quote:
Orjinalden alıntı: filehelll
kardeş bende gecmeyi düsünüyorum bana usko ile arasındaki fark ları sölermisin
-LVL kasmak kolay, bi sürü gorew war.. -KS KOXP küfür v.s. yok.. cünkü türk az ;) -lag disconnect hic bi baglanti sorunu yok.. -fiyatlar ucuz.. +7 warrior reverse chitin 45m gibi...
sağollll
ben oynadım bi ara ama gmler jp oyuncuların cogu jp her yazı jp moradonda herkes jp ce bagırıyo bende bıraktım
Ben Japkoya 3 Hafta Önce Geçtim Gayet İyi Server Ben ENG Olarak Oynuyorum...İstiyen ARkdaslara Bi ARa Upload Edebilirim...
İmzada Yazdım hErşeyi...:)
Benim Oynadıgım serverda Cok Fazla Türk Var + Kral Daği Türk:D
Gayet Güzel Kasılıyor...Fazla Ks Yapan Yok...
Suan Lvl 55 %56 Gayet Süper Server
Oyunun ENG Paketinde Görevler & İtem Özellikleri Gibi Bir Cok Kısım ENG Canavar İsimleri Japonca Oldugundan Bosslarda Biraz Zorlanıyorum:D
Genelde CZ'de takılyıorum 1K NP Oldu Dağa:)
japon serverin da bi cok seyin japonlara ait olmasi we dilin japonca olmasi kdr dogal bi$i yok. ama bazi serverlarda ornegin icinde L harfi bulunan harakiride turkler olarak ho$ bi ortamimiz war.. ingilizce patchler mewcut.. usko da nefret ettiginiz hic bisi burda yok.. garanti ediyorum..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme