Şimdi Ara

Arkadaslar.. Galiba ilk 1 k'ya giremeyeceğim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

ben çöp bi özel okulda okudum benden sonra en iyisi 25k ondan sonrası da 50-300k civarı. çoğunluk 150-200k arasıydı.

ünideki arkadaşlarımın çoğu sağlam liselerden mezun.

eleman 1500. olmuş diyor ki ben sadece son 2 ay çalıştım. ankara fen mezunu obpsi 90. Aynen sadece son 2 ay çalışmış.

bizim forumdaki çocuklar da kendi gibi sanıyor onları, boş hayaller kuruyor. Geçmişten gelen çok sağlam bir temelin yoksa ilk 1000 sadece hayal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C95D464A -- 31 Aralık 2023; 13:55:50 >
  • Bu adam haklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanka çocukluk demişsin liseden bahsediyorsun. Zaten bombok bir liseden ilk 1000 çıkarsa çok büyük istisnadır. Ama ortalama bir liseden de sağlam çalışılarak çok iyi yerlere gelinebilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam hedef 20k, aslında 28k'ya kadar olur Niğde tıp istiyorum ama maksat garanti olsun.

Tyt mat bitti , tr ve sos zaten hallediyorum , fenden fizik kaldı onda da optik dalga hatırlıyorum az çok 2 haftaya o da full bitiyor. Geo'da üçgenlerdeyim matematikte ise 2. Derecedeyim ayt'de.

Netlerim: Türkçe 35 civarı, sosyal 15 üstü (coğrafya tekrar videosu izlemem ve dinde bir iki kavram ezberlemem lazım) fenden ise kimya ve biyo çözüyorum onlar da ya full ya bir yanlış geliyor şu an. Matematik ise geosuz 23-24 ama 2 deneme çözdüm henüz orta düzey.

Çalıştığımı hızlı kaparim ama olmayacak yetismeyecek diye çok stres yapıyorum.

Durumum çok normal değil şu an anlatsam yarım saat yazmam gerekir ama böyleyken bu işin Oluru var mıdır?

(Çalışmaya ekimde başladım ve ortalama ayda 90 ile başlayıp en son 120 çalışmışım, bu aylarin neredeyse yarısında çalışamadım (elimde değildi) ama artık günde en az 8-9 saat ile basıyorum.

• Tillicollapse82 T kullanıcısına yanıt

bu saatten sonra yatış, tatil, boşlama yapmazsan olabilir ama en ufak rehavette hedeflediğin sıralamayı yapamazsın. Konu eksiğin çok maalesef bir an önce bitir.

• Bizim lisede bı çocuk vardı ortaokuldan beri üniversite sınavına çalışıyordu lise obpsi 98 di yine de ilk bine giremedi 2-3k yaptı
    Dediğin gibi 50-60 tyt 0 ayt yapiyorsan zor değil imkansız 1k
    Ha ilk bine girmek için sadece başarılı olman da yetmiyor sınav anı önemli normalde 5k lik bı öğrencisidir sınav anı sansin yaver gider 1k yaparsın hatta 500 yaparsın,sınav kolay oldukça şansin etkisi çok yükseliyor

• Ben de 3.5 üstü ortalama yapamayacağım sanırım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.