< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Arkadaslar.. Galiba ilk 1 k'ya giremeyeceğim

-
-
-
ilk 1000'e (say) girecek kişi kendini çocukluktan belli eder zaten. Uçuk hedefler koyma.
ben çöp liseden mezun oldum. 11. sınıftan itibaren çok yoğun çalıştım gelen sıralama 5.8k ilk 100 diyordum sınavdan önce. denemelerim çok yüksek geliyodu falan filan.
neyse çok önemi yok zaten.
25-30k yapsan bile iyidir.
-
25 30 yapsam okumam okusam da yazacağım tıp onda da sınıfta kalırım..
Zaten biyoloji dersi yüzünden bu dusuncedeyim 10 denemeye girdim 8inde biyolojide - net yaptım yine de 1k icin calısıcam ama olmuyor canlıların temel bileşenleri, hucre yuzunden delirecem kasımda basladım ocaga girdik hala yanlıs ya ustune aytde 10 tane sistem ezberleyecez şu biyoloji kalksın ae
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
okuyan nasıl okuyor fazla gözünde büyütme, ezber yeteneğin gelişir zamanla. İyi yerlerde EE, makine okumak daha zor tıptan.
bence en mantıklısı tıp + aile hekimliği.
-
tatava yapma otur adam gibi çalış ya da forumu kirletme
-
forumda sabahtan beri sövüşüyo millet bana diyon bunu yaw
temel yeterlilik testi tyt dediginiz kısım bu kadar büyütmeye gerek yok aslında ayt de aynı şekilde müfredat şuan çok sığ,gözünde büyütmeden bi kanaldan dinlersen yaparsın olmadı olana kadar izle not çıkart her konu tekte ögrenilmez sonuçta,tyt fende extradan soru bankasina gerek yok bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de öyle düşünüyorum öyle de yapacağım ama biyoloji sinirimi bozuyo ya 10dk sonra her şeyi unutuyorum ilgim de yok katlanıcam artık olduğu kadar. Mat fizik kimya çalışırken akıyo gidiyo da işte bakalım zorlayacam
ben de öyle diyordum şimdi tıp okuyorum, alışıyorsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D0A2B2A99 -- 31 Aralık 2023; 0:19:15 > -
tıp okursam benim muhtemel son tus2023hedefkbb gibi olur
yks2023hedef15k ile tus2029hedefkbb'nın çocuğu mu
-
evet..
gireceksin
-
Aa sen beni engelledin sanıyodum
gircen
-
-
bu elemenlar zayıf yoksa tıp kolay değil , bi şekilde mezun oluyolar kopyayla vs
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çocukluk ne alaka awk
ilk kelimesi faktöriyel olmayan derece yapacağım demesin
Benzer içerikler
- kırık obp ne kadar etkiler
- dus kitapları pdf telegram
- avukat maaşları
- fixdual nedir
- tyt matematik nasıl çalışılır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X