Boyle bir başlık kullandığım öncelikle özür diliyorum ama çocuklar su ısıtıcı ile yıkanmak zorundalar o yuzden gerçekten acil
7 yıldır kullandığım protehrm (sanırım panter) kombi artık canıma tak dedirtti en az 10 kez arıza yaşadım tam kış ortasında 3 gün beklediğim oldu şimdide yaz günü peteklerii ısıtıyor sıcak su vermiyor
evim net 110 m2 3+1 güneybatı cephe yeni dış cephe yalıtım yapıldı camlar çift cam pimapen istanbul çekmeköy 2.kat yerler laminat tesisat 7 yıllık (temizlik yapılmadı :( yapılacak toplam 8.20 m petek var ( bunun 1 yada 1.5 metresini ben sonradan ekletmiştim) artı 2 adet havlu petek
eski kombi protehrm 24 BTV max imput 24.5 kW max out 22.3 kW
arızalarını saymazssak sesli çalışması çok iyi verim alamam başlıca eksileri
ayrıca kombi ile birlikte almam gerekenler nelerdir termostatlı vana oda ısı cihazı vs
SAYGILAR TEŞEKKÜRLER
Kombi ile almanınız gereken tam otomatik dijital bir modülasyonlu bir tane oda termostatı ile beraber almanızdır..
Ama kombiyide değiştirme imkanınız varsa o zaman yanında siemenstin tam modülasyonlu bir haftalık programlı oda termostatı vardı yani şu saatler arası yansın sönsün vs bunu kafanıza göre ayarlıyorsunuz.. atıyorum siz evde yoksunuz kombi kapalı.. kaçta gelceksiniz o gün atıyorum 5 te onu 5 ten 8 e kadar yansın diyerek ayarlıorsunuz o saatte yanıyor odayı ısıtıyor siz eve gelicne sıcacık ev sizi bekliyor oluyor. Yani onu kendiniz programlıyorsunuz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme