Şimdi Ara

arkadaşlar görüşleriniz merak ediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet görüşleriniz merak ediyorum soruccağım soru silkroad ile ilgili değil inş doğru bölümdür siz Rusya-Gürcistan savaşı neolucak merak ediyorum sizler neler düşünüyorsunuz

• Gürcistanın çekilmesine ragmen Rusya devam ediyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: _FaTaL1TY_

Gürcistanın çekilmesine ragmen Rusya devam ediyo

• haklısın ama rusya şimdi çekilmiyecek gibi ABD tehtit ettti eğer çeklilrse otoritesi koybolabilir sonuçda dünyanın güçlü ülkelerinden (bence)
  • o savaş daha sürer adamlar kaç yıldan beri sürekli sürtüşme halinde daha çok can yanar.ancak ben bizi ilgilendiren tarafından bakıyorum ki buda cok ürkütücü... rusya bizim iranla imzaladıgımız iran gazını ve petrolunu TÜRKİYE üzerinden avrupaya tasıma projesinden sonra bizimlede ilişkilerini yavaşlatmaya baslamıstı.Ki çatışmanın ilk gunlerinde bakü ceyhan tiflis boru hattı ya hedef aldılar vuramadılar yada bize mesaj yollamak istediler... ayrıca ülkemizde rezervasyon yaptıran turistlerde komşumuzda savaş oldugundan rezervasyonları askıya alıyorlar.eger savas 1 ay daha devam ederse TAHMİNİ turizm zarar 1milyar£ olacakmıs varın siz düşünün...
  • Rusya-Gürcistan maçı ne olacak gibi olmuş soru
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1 HiT u DowN

Rusya-Gürcistan maçı ne olacak gibi olmuş soru

Haklısın ölede olabilir ama savaş fln acaba büyürmü yani sonuçda gürcistan en fazla 1 hafta dayanır oda maxsimum ABD hava yapıyor tehtitler ediyor acaba bu şavaş büyüme gibi bi durumlara sahipmi merak ediyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoreaN_PridE

quote:

Haklısın ölede olabilir ama savaş fln acaba büyürmü yani sonuçda gürcistan en fazla 1 hafta dayanır oda maxsimum ABD hava yapıyor tehtitler ediyor acaba bu şavaş büyüme gibi bi durumlara sahipmi merak ediyorum

bu sawasın bitmesine daha cok var.buyur mu derken neyi kastediyosun baska ulkeler katılır mı falan diye merak ediyorsan hiç sanmıyorum en fazla fransa ingiltere abd yine birleşir bi uyarı yaparlar ama kimse rusyayı karsına almak istemez.rusyanında gurcistanı işgal etme gibi bi durumu yok.ama oyle bi zarar werecektirki rusya gurcistana;gürcistanın toparlanması min. 10 yıl sürer

• Amerika şimdi poh pohlar Gürcüleri arkanızdayız diye...Sonra çekilir geri olan Gürcülere olur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ScreaM*

quote:

quote:

bu sawasın bitmesine daha cok var.buyur mu derken neyi kastediyosun baska ulkeler katılır mı falan diye merak ediyorsan hiç sanmıyorum en fazla fransa ingiltere abd yine birleşir bi uyarı yaparlar ama kimse rusyayı karsına almak istemez.rusyanında gurcistanı işgal etme gibi bi durumu yok.ama oyle bi zarar werecektirki rusya gurcistana;gürcistanın toparlanması min. 10 yıl sürer

haklısın ama sonuçda rusya anlamıyorum neden rusyadan korkuyorlar neyi var korkmuyorlarsa bile neden karşısına almak istemez onu bi anlasam

• Yaş kaç?
    Çok çocukça bir soru ve cevaplar da öyle komik..
    Kimse gürcistanın sahip olduğu ordudan , geliştirmeye çalıştığı askeri gücünden , ve Gürcü generallerin Türk Askeri tatbikatlarını izlemeye geldiğini yazmamış..
    Araştırın ve okuyun
    Kimse yanı başında palazlanan bir ülke istemez..
  • bi kere rusların ideolojileri war ki hala suruyor bunu kim reddedebilir??adamların korktukları kimse yok 2. dunya savasında almanya yı amerikayı karsılarına aldılar afganistana girdiler abd el kaideyi desteklemekten başka hiç birşey yapamadı.putin devletin başına geldiginde borçları odemiyorum dedi kimse sesini cıkaramadı rusların gözü kara :) dunyayı yoneten güçler 1)ısrail 2)abd 3) rusya bunlarda birbirlerine girerlerse dunya nufusu azalır
  • Ulan şu rusların bi kızları güzel.
    Geri kalan herşey b.ktan.
  • quote:

bi kere rusların ideolojileri war ki hala suruyor bunu kim reddedebilir??adamların korktukları kimse yok 2. dunya savasında almanya yı amerikayı karsılarına aldılar afganistana girdiler abd el kaideyi desteklemekten başka hiç birşey yapamadı.putin devletin başına geldiginde borçları odemiyorum dedi kimse sesini cıkaramadı rusların gözü kara :) dunyayı yoneten güçler 1)ısrail 2)abd 3) rusya bunlarda birbirlerine girerlerse dunya nufusu azalır

dediğinde haklısın ama ben 1.olarak israili görmüyorum ama o senin düşüncen düşünceler için ii yada kötü herkesiz görüşüş farklılığı vardır hepinize teşekür ediyorum

• quote:

quote:

bi kere rusların ideolojileri war ki hala suruyor bunu kim reddedebilir??adamların korktukları kimse yok 2. dunya savasında almanya yı amerikayı karsılarına aldılar afganistana girdiler abd el kaideyi desteklemekten başka hiç birşey yapamadı.putin devletin başına geldiginde borçları odemiyorum dedi kimse sesini cıkaramadı rusların gözü kara :) dunyayı yoneten güçler 1)ısrail 2)abd 3) rusya bunlarda birbirlerine girerlerse dunya nufusu azalır

dediğinde haklısın ama ben 1.olarak israili görmüyorum ama o senin düşüncen düşünceler için ii yada kötü herkesiz görüşüş farklılığı vardır hepinize teşekür ediyorum

1. Tartısmasız israil cnm cünkü amerikanin dötünü israil kolluyo

rusyaya gelince rusya tamamıylen düşmanlarina mesaj yollamak aracıyla gürcistanda gövde gösterisi yapıyor

Ve savas yakında biter merak etmeyin

• DAHA DEVAM EDERSE BU SAVAŞ ŞU ANKİ GÖÇ ÜN 3-4 KATI ÇOĞALICAK GÜRCÜLER TURKİYEYE GÖÇE BAŞLADI
  • Ulan Devrimciyiz diye keşke rusyaya sürseler bizi
    işin şakası ben baya endişeliyim
    1. ve 2.dünya savaşının başlangıcı gibi savaşlar
    Amerika irakı , rusya gürcistanı, israil lübnan a saldırmasıyla başladı.
    Şuan için cepheler
    Amerika israil - İran Rusya gibi duruyor.
    İran Rusya dan ıvırı zıvır roket moket alıyor
    İsrail ve amerika zaten durum aşikar.
    Türkiye Her 2 tarafa yakın fakat ruslar bize soguk davranıyor
    Sanırım savaş olursa amerika tarafından girilcek.
    Amerika yla israilin birlikte olmasının sebebi amerikan bürokrasisinde Yahudilerin ağır basması.
  • rusya ukrayna turkıye ve abd ye tehtitler savurdu silah satmayı kesmesseniz kotu olcak die turkıye gurcısana yardım edior bunu nedeni su olabilir:
    sınırımızdakı ermenistan ile birlesip doguya girebilmeyi onleme
    bide sınırımızda gucsuz bi gurcıstan varken guclu bır rusyayı ıstmeme bunlar olabilir
    bence bu savaslar 3. dunya savasının ateslenmesine yol acıcak dusuncelerim bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: WomanNizZer

rusya ukrayna turkıye ve abd ye tehtitler savurdu silah satmayı kesmesseniz kotu olcak die turkıye gurcısana yardım edior bunu nedeni su olabilir:
    sınırımızdakı ermenistan ile birlesip doguya girebilmeyi onleme
    bide sınırımızda gucsuz bi gurcıstan varken guclu bır rusyayı ıstmeme bunlar olabilir
    bence bu savaslar 3. dunya savasının ateslenmesine yol acıcak dusuncelerim bu

bende demeyi düşünyordum belki 3. dünya savaşına biraz benzemeye başladı diye ma saçmala derle fln diye demedim

FeteLin0 dediğinde haklı ama bilmiyorum savaş çıkarsa hangi taraf da olunur avataj ve dezavajları var ama çok sürmez gibime geliyor savaş inş biter masum insanlar ölmez ama sonuçda bu bir yer kavgası değil çok büyük bi enerji kavgası gürcistan çok önemli bir yerde duruyor ve amreikanın gazına geliyor eğer savaş gibi bi durum söz konusu olursa bu savaş İran İsrail ABD Rusya da sınırlı kalınacağını sanmıyorum benim görüşlerimde bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoreaN_PridE -- 12 Ağustos 2008; 20:09:56 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.