Şimdi Ara

arkadaşlar gtx770 vatanda olmadığından dolayı 760 aldım sorun olur mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ASUS M5A97 R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHz (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 Anakart
    GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
    SEAGATE 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
    MSI GTX760 GDDR5 2GB 256Bit Nvidi GeForce DX11.1 Ekran Kartı
    AMD FX X8 8350 Soket AM3+ 4GHz 16MB Cache 32nm İşlemci
    XIGMATEK ASSASIN BLACK EDITION TAURO 80PLUS 700W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA
    ASUS DRW-24F1ST 24X ± DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI
    COOLER MASTER HYPER 212 EVO LGA775/1155/1156/1366/2011 & AM2/AM2+AM3/AM3+/FM1 İŞLEMCİ SOĞUTUCU

rx 280* 290 da yoktu ellerinde sadece 7760 varı :( sizde bf4 ü falan yüksek ayarda oynayabilir miyim ?

• 2 yıl sonra kısarak oynarsın

660ti seviyesinde bir kart 760 belki biraz daha iyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gayet güzel olmuş sistem, fazlasıyla yeterli seviyede de oynarsınız beklentileriniz çok uç değilse. Hayırlı olsun
  • Gtx760 yeterli
  • performans farkı var ama bu kartta iş görür .
  • 760 almakla daha iyi yapmışsınız bende öyle yaptım bunu özellikle söylüyorum çünkü ikisi arasında fiyat farkına değecek kadar performans farkı yok ayrıca 760 , 770 e göre daha küçük tasarıma sahip olup işlevi büyüktür ve kalıbında kullanılan materyel 770 inkine göre daha yeni bir tasarımdır. Win 7 puanı 7.9 dur. Başkada birşey söylemeye gerek yok heralde.
  • teşekkür ederim bilgi için zaten 1-2 sene götürse yeter şuan 780tı için biriktirme yapmaya başladım yada 15 senesini bekler 800 serilerine yoğunlaşırım peki işletim sisteminin bi önemli rolü var mı oyunlar için 7 yüklettim mesela ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • öcalçağatay kullanıcısına yanıt
    SLI yaparsın ilerde canını sıkmana gerek yok.

Düzenleme: Crossfire yazmıştım, yanlış yazdığımı farkettim fakat mesaj düzenlemeyi sevmediğimden ellemek istemedim. Hemen birileri atladı. Bu nedenle düzeltiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halog -- 18 Aralık 2013; 18:49:37 >
  • gtx 760 ile crossfire biraz zor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: halog

Crossfire yaparsın ilerde canını sıkmana gerek yok.

Crossfire AMD kartlarda olur. Nvidia'da eşiti SLI'dır.

• yani kötü mü şimdi ben pek anlamam o kadar ya :D yeni başladım pc işine 2 hafta anca oldu
  • o derece kötü mü cidden ya .s
  • quote:

Orijinalden alıntı: öcalçağatay

o derece kötü mü cidden ya .s

İyi kart almışın hayırlı olsun.

• ya kafam karıştı şimdi bu kart ben oc falan yapmayacağım beni 1-2 sene götürse yeter. Güncel oyunları yüksek performasnta kullabilirmiyim ?
  • Aynı Kartı Bende Kunllanıyorum Son Cıkan Oyunları Ultra Oynuyorum BF3 BF4 CRYSİS 3 FİFA 2014 Vs Vs Hiç Bi Problem Yok İlerde SLİ Yaparsın Daha Güzel Performans Alırsın Kart Gayet Güzel İçin Ferah Olsun
  • Teşeküür ederim ozaman
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.