Şimdi Ara

arkadaşlar..H2O mop paspas hakkında bilgisi olan varmı..? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
218
Cevap
3
Favori
142.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar H2O MOP X5 hakkında yorum yapan arkadaşlara saygılarımı sunuyorum şehirfırsatlarında 90 tl ye kampanyayı gördüm ve yorum yapan duyarlı arkadaşlar sayesinde can sıkıcak durumdan kurtulmuş oldum... teşekkürler
  • 6 aylık bebeğimiz var eşim ısrar ediyor Alf Hero almamız için ama bana pek işe yarar gibi gelmedi. 7 adet filtresi var, özel temizlik solüsyonu kullanılması gerekli. Halıyı buharla temizledikten sonra ıslak/nemli mi kalıyor? Kullananlar varsa bilgilerini paylaşırlarsa sevinirim.
  • Konuyu Hortlattım Kusura Bakmayın bende anneme yakala.co dan aldım bu ürünü 200 tl miydi neydi 2 veye 3 kere kullandıkhiç bi verimi yok zaten ağır bişi camı temizleen 2 dkya elin ağrıyo yani çok gereksiz bişi parana yazık he sorarsanız ürün nerde diye annem kutusuna koydu dolabın en üstüne kaldırdı ürün fazla buhar vermiyor aman aman dencek şekilde belki parkeleri silmek için olabilir bence almayın arkadaşlar gidin daha kaliteli güzel bişi alın 10 yıl gitsin
  • Urun su siralar 100.-TL'nin altinda bir rakama satilmaya baslandi. 250 'lerden baslamisti fiyati.
    Çöp bir ürün

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orjinali nasıl hiç bilmiyorum nasıl çalışıtğını. Topshop mağzası var Espark'ta orada da teşire koymuşlar ama çalıştırmıyorlar fiyatı 295 lira halen. Neyse iki dükkan ileride gold pc ye 89 liraya taklit ürün gelmişti annem de uzun süredir merak ediyordu, gerçi hevesimiz geçmişti sonradan ama 89 lira olunca alalım dedik.

Öncelikle şunu söyliyeyim piyasada ucuza satılanlar hepsi taklit zaten. Fakat orjinali nasıl çalıştığını bilmediğim için karşılaştırma yapamıyorum. Neyse işte cihazın altında alman falan yazıyor, kohleman mıymış neymiş üreticisi.

Çalışmasına gelirsek, pompa gibi bir sistem var ve bizdeki tırt tırt tırt tırt diye çalışıyor en düşük buharda sade buhar veriyor iyi fakat yükseğe çevirdiniz mi buharın yanında bazen su da vermeye başlıyor. Piyasada satılanların hepsi su veriyor yüksek buhar güçlerinde , fakat çalışma pompası falan farklı bazılarının. Her eve lazımda var mesela ondakinde de açma kapama tuşunda 2 ışık var, bazı aksesuarları farklı.

Uzun lafın kısası, hijyen için gerçekten güzel bir cihaz. Biz zaten tuvalet banyo için istiyorduk, yakından tutarsanız sıcak buhar veriyor baya. Diş fırçamı falan temizledim tortuları falan söktü, kireç lekelerini falanda alıyor.

Fakatttt, halı malı temizlği en başından beri mümkün değil diyordum cihaz çıktığından beri, evet test ettim beni yanıltmadı. Halıdaki mikroplar ısıdan ölebilir hijyen sağlayabilir fakat temizlik yapmıyor halı, koltuk vb yüzeylerde. Önce süpürge makinesiyle siz temizliğinizi yapın, temiz ve tozsuz ise haftada 3 4 kere buharlıyla hijyen için üstünden geçin.

Yatak ve yastıklarda etkisi güzel. Kumaşlı ürünlerde buhar ile kokuyu falan da alıyor.

sunuç olarak, reklamlardaki gibi bir cihaz kesinlikle değil. Kullanışlı değil, hantal birşey. Omuza falan asılan bir cihaz olsa daha iyi olurdu, basınç sistemi hatalı hangi ürünü gördüysem yüksek ısıda su da veriyor, buharı basınçla sıkıştıramıyor içinde. Benim tavsiyem karcher gibi markaların yüksek buharlı cihazlarını almanız eğer gerçekten buharlı cihaz istiyorsanız. Fakat banyo mutfak tuvalet için hijyen olarak yeterli bir cihaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafaakasya

Heissmann marka var birde bu ürünle ilgili bilgisi olan varmı?
    https://www.istanbulunfirsati.com/firsat-10-tl-bonuspara-hediyeli-heissman-supurge-fonksiyonlu-buharli-temizleyici-ile-temizligin-rahatligini-yasayinbonus-kartlara-3-taksit-sadece-168,90-tl-1223.aspx

Degisik bir versiyonu olsa gerek.

Oncekiler 70-80.-TL'ye kadar dustu.
    Sirada bu var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gold'ta 79 liraya satılıyor. Az daha sipariş verecektim. İyi ki araştırmışım. Bilgi paylaşımı yapan arkadaşlara teşekkür ederim.
  • bu makine ile araç temizliği yapan varmı
  • Bedava verseler evde koyacak yer olmadığından istemezsiniz. O derece işe yaramaz bir ürün...
  • Valla bizimde kaynana istemişti çok metetmişler ,h2 mop süpürge bende indirimfuryasi.com sitesinden 90 liraya aldım,dedikleri kadar iyidir
  • Arkadaşlar nedir kullananların son durumu? Hanım tutturdu alalım diye.HB de 99 liraya satılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevozgur

Arkadaşlar nedir kullananların son durumu? Hanım tutturdu alalım diye.HB de 99 liraya satılıyor.

Hocam alet 250.-TL'lerden bu rakamlara iniyor. Yoruma gerek var mı? Üstelik ben 79.-TL'ye görmüştüm. Yakında 49.-TL'ye iner. Bedava vermeseler evde yer kaplar diye eve koymaz hanım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: celebic

quote:

Arkadaşlar nedir kullananların son durumu? Hanım tutturdu alalım diye.HB de 99 liraya satılıyor.

Hocam alet 250.-TL'lerden bu rakamlara iniyor. Yoruma gerek var mı? Üstelik ben 79.-TL'ye görmüştüm. Yakında 49.-TL'ye iner. Bedava vermeseler evde yer kaplar diye eve koymaz hanım.

Teşekkürler.Çok doğru söylediniz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: celebic

quote:

Teşekkürler.Çok doğru söylediniz.

Zamanında bende reklamların büyüsüne kapılıp almıştım. Ancak gelen ürün hem taklit hemde berabattı, bir işe yaramıyordu.

Ben ödememi paypal ile yaptığımdan paramı geri aldım. Ürün bewnde kaldı, istesem geri iade etmezdim çünkü paramı iade ettiler ama ürünü geri istemediler.

Hanıma al bedava istersen kullan dedim. Hanım " aman aman istemem bir işe yaramıyor çünkü her taraf su içinde kaldı hemde evde kullanmayacağım bir şeye yer aramak istemiyorum. çöpe at dedi."

Bende ödemeli olarak geri gönderdim.

• gittigidiyordan 69 tl'ye aldım, fiyatı bu kadar ucuz olmasa almazdım, 3 kez arabanın koltuklarını silsem zaten kendini amorti edecek.
    yanlız çalışırken pıt pıt pıt diye su motoru gibi ses çıkarıyor, normalmi acaba bu durum?
  • Bu ürünün yeni versiyonu çıkmış dün sipariş verdim yorumlarda olumsuz görüşler var genelde aldığım ürün buhttp://www.hepsiburada.com/liste/h2o-mop-x6-new-model-1300-w-buharli-temizlik-makinesi/productDetails.aspx?productId=evh2omopx6newms&categoryId=155123&navq=categoryid%3d155123%26fh_view_size%3d12%26fh_sort_by%3d-order_stock_attribute_pl%252c-ranking_cocktail_bestseller%26fh_secondid%3devh2omopx6newms%26fh_lister_pos%3d2%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252fbrand%253d%257bh2o%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483638%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483638_17071%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483638_17071_155123%257d%26fh_refview%3dlister#Yorumlar

Burdaki yorumları okuyunca iptal etmeyi düşündüm ama zaten ürünü aldıktan sonra beğenmezek 1 hafta içinde geri gönderebiliyorum bu yüzden iptal etmedim yorumlarıda iyi gibi.

Ürünün videosu:http://www.youtube.com/watch?v=jstyAiHhrgk Baya özelliği var diye sipariş verdim.

Eğer beğenmezsem ürünü bu arçelik modelini gördüm şimdi bunu tavsiye edermisiniz kulanan arkadaşlar varsa memnunmu?

http://www.hepsiburada.com/liste/arcelik-k-7800-buharika-buharli-temizlik-makinasi/productDetails.aspx?productId=evarcelikk7800s&categoryId=155123&SKU=EVARCELIKK7800S&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3devarcelikk7800s%26fh_lister_pos%3d0%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253d%255cu0020Ar%255cu00e7elik%255cu0020K%255cu00207800%255cu0020Buharika%26fh_refview%3dsearch#Yorumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazyxxl -- 22 Ekim 2013; 5:42:34 >

• alf multi yi kullanan varmı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.