Şimdi Ara

arkadaşlar..H2O mop paspas hakkında bilgisi olan varmı..? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
218
Cevap
3
Favori
142.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • top ortada dönüp duruyor. şu alf steam alıpta kullanan yok mu?
  • bir kaç mesaj yukarıda someone else alf aldığından bahsetmiş. ondan başka yorum yapan yok sanırım. ben de başka bir yerde de okudum kullanan biri gayet memnun imiş. ancak bir başkası da memnun olmayıp geri verdiğini ifade etmiş. bu iş biraz da şahısların beklentisi ile alakalı bence....
  • Bende bu ürünü ilk tv de gördüğünde hemen almak istemiştim fakat fiyatı 275 tl civarındaydı. Bugün bitenekadar.com sitesinden mail geldi 95 TL fakat çok kararsız kaldım. Arkadaşımın annesi almış çok memnun muş. Fakat benim beklentim çok yüksek özellikle derz araları için iyi performans sağlasın isterim. Koltuk ve halı içinde aynı şekilde. Yorumların çoğunu okudum, anladığım kadarıyla ürün bana hitap etmiyor. Yaklaşık 7 ay önce, banyodaki derz aralarını temizlemek için BİM'de gördüğüm minik bir buharlı temizleyici vardı onu almıştım. Hiç memnun kalmamıştım. Küçük sarı bir buharlı temizleyiciydi. Ancak tostmakinasının yüzeyini temizleyebilmişti. Su kapasitesi çok azdı. Neredeyse iki büyük su bardağı kadar su alıyordu. Bu tarz ürünlerde anlaımki su haznesi kapasitesi çok geniş olmalı ki temizliğiniz yarıda kesilmesin. Çünkü bu tarz ürünlerde ürün soğmadan su ilavesi ve dolumu yapılmıyor. Alf ürününü biraz daha bekleyip denemek gerekli sanki. Çoğu kişinin kuvvetli bir buharlı temizleyiciye ihtiyacı varmış. Şöyle küçük, güçlü emiş gücü olan uygun fiyatlı kullanışlı bir buharlı temizleyici olsa çok satar.

arkadaşlar..H2O mop paspas hakkında bilgisi olan varmı..?

• Hocam bu tarz ürünlerin emiş gücü diye bir şeyi yok çünkü emmiyor. Halıda filan kullanmak tam bir hayal kırıklığı, derzde filan bir şe yaramıyor her yer su içinde kalıyor. TV'de görüldüğü gibi değil. Gerçekten işe yarayan bir ürün olsa her evde bir tane olurdu.

Elbette memnun olanlar vardır ama sonuçta beklentiyle ilgili bir durum. Memnun olanların nesinden memnun olduklarını bilmek isterdim doğrusu.
  • ben daha önce bitenekadar'a maille sormuştum. h20 diye sattıkları ürün topshop un orijinal olanı değil, diğer ürünün adı neydi steam mop mu işte ondanmış. yani alsanız da esas olanı almayacaksınız. ayrıca memnun olanlar direk topshopdan o 200 küsür lira verip de alanlar anladığım kadarıyla benim bir tanidığım da topshop ürününden memnun. illa h20 alacaksanız o para topshopdan alın derim. ancak beklentiniz çok yüksekse sanırım karşılamaz. ben youtube'de bakmıştım amerikalı birileri evlerinde deniyordu. ama tabi onlarınki de sanırım orijinal olandır...
  • bir de bu h20nun su haznesi çok azmış bir bardak bile değil diyordu tanıdık. ancak bir alf kullanıcısı da sıcak su koyarak beklemeden işimi yaptım yazmıştı. belki o yöntem denenebilir küçük haznelilerde. son olarak alf için gittigidiyorda alanlardan da fikir almayı deneyebilirsiniz. ben bazı ürünler için alıcılara mesaj attığımda genellikle cevap yaanlar oluyor ve reklam amaçlı bir cevap olmadığından da olumlu olumsuz herşeyi söylüyorlar...
  • http://www.gold.com.tr/U198355/H2o-Mop-X5-Buharli-Paspas-5-Fonksiyonlu-Yeni-Sistem
    türkçe kullanma kılavuzu veren terk yer goldmuş
    diğerlerinde fiyat ucuz ama ürünler müşteriden geri gelenlermiş
    gg de ürün çok ucuza satıyor ama orjinal değil
    içinden su çıkıyor ama bu su orjinal fabrikadan geliyor.
  • Alp alan yok mu? Şu Multi olanı gözüme kestirdim ben de..

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thorondor06 -- 6 Ağustos 2012; 23:05:52 >
  • Alf hero ve handy modellerini satın aldım. 2 güne kargo gelecek. Deneyimlerimi yazarım.
  • Bugün nerdeyse Gold Bilgisayardan 107TL ye alıyordum. Bunca şikayeti görüne vazgeçtim. Tüm bilgilendirmeler için teşekkürler.
  • Hanim buhar temizleyicisi alalim mi diye sorunca, her zaman oldugu gibi, foruma baktim. En sonunda Arcelik Buharika aldim.

Daha 2 gun oldu ama evden iletilen izlenimler soyle:

* Son derece basit kullanimi var. Ana govde ve aksam kaliteli. Gerekli yerlerde plastik yerine pirinc kullanmislar.
    * Hafif. Ici su dolu iken bile rahatlikla omuzda geziyor. Zaten omuzda tasimayi sadece cam & perde icin yaparsiniz.
    * Mutfak tezgahlari, evye, firin, ocak, plastik pencere dogramasi, tuvalet gibi yerleri piril piril yapti.
    * Evin bazi zeminlerindeki travertenlerin dogal deliklerine girmis olan siyah kirleri rahatlikla cikardi.
    * Deneme amacli bazi yerlerdeki derzlerde denedik, olumlu. Ben cok fark goremedim zira zaten devamli temizleniyordu ama hanim memnun.
    * Yer silme islemi de iyi. Hanim yer aparati + mikro fiber ile duvarda denemis, aksam gelince 1 saat farki gosterip kafami sisirdi.
    * Ayni kafa sisirme islemi camlar icinde gerceklesti. 1/2 saat evi tavaf edip camlari incelemek zorunda kaldim.
    * Govdeye bakmadim ama hortumda isiya bagli bir miktar isinma var. Ama el yakacak duzeyde degil. Bu kadar isiya da normaldir.
    * Ayni bolgeye uzun uygulama yaparsaniz bir miktar su oluyor ama ince uc ile dip koselerde yaptiklari zaman gecerli. Yer silmede olmuyormus.
    * Kullandiktan sonra hortum ve kablo etrafina sariliyor. Cok az yer kaplamakta.

Haftasonu arabaya girisecegim. Benim neyim eksik?

• ben buharlı aletlere bakarken hediye h20 geldi. hala almayı düşünen varsa diye yazayım dedim.
    mutfak zemini, camlar,duşakabin, derz araları ve lavabo musluk bağlantı yerlerinde denedim
    mutfak zemini en düşük ayarda hafif nemli, bir üst ayara gecince de ıslak kaldı. bezi hemen kirlendi. ayrıca biraz toz kalıntısı oluyor bir bezle onları almak gerekiyor.
    camlar cam aparatı ile ıslak kalıyor, doğru düzgün temizlenmiyor. duşakabin ilk etapta temizlendi gibi görünüyordu ama kuruyunca beyaz bir toz gibi leke kalmıştı. ayrıca bu cam için yapılmış bez ve ucu çok ıslak kalıyor, damlatıyor.
    lavabonun süzgeç ve musluk diplerini temizliyor. aynı uçla derz aralarındaki siyahlığı kaldırmak mümkün. muhtemelene fırın içi yağları da söker. ama fırın için yanınızda bez olması lazım ki buharla gelen suyu kurulayasınız. (ben denemedim.)
    sonuçta her bahsettiği iş için değil, belki derz araları vs gibi ufak ucuyla yapılacak alanalr için alınabilir ki değmez, elinizde aleti tutmak da hem yorgunluk hem el meşguliyeti oluyor.

benim ricam şu alf multi modelini alan varsa biraz ayrıntılı bilgi vermesi. bakın mesela arçelik buharika için güzelce anlatılmış. bunun gibi .su bırakıyor mu işe yaradığı yaramadığı noktalar nelerdir. birbirimizi bilgilendirirsek çok iyi olur.

• TopShop'tan alıp kullanan kimse yok mu acaba? Tüm mesajları okudum ve sanırım beğenmeyenlerin tamamı farklı sitelerden orjinal olmayan ürünü satın alıp deneyip, memnun kalmamış.

Orjinal ürünü alıp tecrübe etmiş birinin yorumları olsa daha iyi olurdu açıkçası.
    Bende almayı düşünüyorum ama orjinal H2O ile ilgili yorum olsa çok daha iyi olurdu. TopShoptan almayı düşünüyorum.
  • alf buharlı borusu kırılmış şikayete cevapda verilmemiş
    quote:

http://www.sikayetvar.com/firma/detay/alf

buharika ile ilgili

quote:

http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1179596/arcelik-buhar-makinesi-iade-alinmadi/rn3uv

quote:

http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1066177/ar-ccedilelik-hayal-kirikligi-yaratti/rn3uv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tek_Türk -- 31 Ağustos 2012; 22:18:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lgurcannl

TopShop'tan alıp kullanan kimse yok mu acaba? Tüm mesajları okudum ve sanırım beğenmeyenlerin tamamı farklı sitelerden orjinal olmayan ürünü satın alıp deneyip, memnun kalmamış.

Orjinal ürünü alıp tecrübe etmiş birinin yorumları olsa daha iyi olurdu açıkçası.
    Bende almayı düşünüyorum ama orjinal H2O ile ilgili yorum olsa çok daha iyi olurdu. TopShoptan almayı düşünüyorum.

Orjinal urun alipta memnun olan var mi? Tv'deki gibi matah bir urun olsa yer gok H2O Mop olurdu. Reklamasyon cok basarili kabul etmek lazim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her üründen memnun olanlar olduğu gibi olmayanlarında çıkması çok doğal. Kaldı ki çoğu insanın memnun kaldığı bir ürün bazılarında hemen arızaya geçiyor ki bence bu tarz aletler elektonikler biraz şans işi tabi beklentinin boyutuda çol önemli. Geçen hafta hakkında okuduğun bazı olumsuz yorumlara rağmen buharika aldım. Bece gerçekten harika. Evet vakumlu değil kiri içine toplamıyor ama bu tarz özelliği olan aletlerin boyutları çok büyük evde 2 elektirik süpergesi bir temizlik robotu olan biri olarak bir süre sonra pratik olmadığı için temizlik robotuna el sürmeyen biri olarak şunu söyleyebilirim kullandığım en pratik temizlik aleti. Halıların üzerine tutuyorum her temizlikte ilk başlarda bez gri çıkıyordu artık beyaz çıkıyor. Hergün çamaşırsuyu ile silinmesine rağmen çoraplarımızı siyah yapan yerler şu anda iki gündür silinmiyor ama çoraplarımızda grileşme bile yok. Derzlerde muhteşem ister ince ucuyla detaylı temizle ister her temizlikte silerken buharı fazlaca ver yavaş yavaş çıksın. En nefret ettiğim iş olan cam silme ki sırf temizlik için bayanı bu yüzden getiriyordum arada şu anda hergün cam siliyorum neredeyse çünkü camı silmesi hem de detaylı simesi 10-15 dakika buna halı ve sandalyelerde dahil. Benim beklentimi karşıladı evet biraz hortumu ısınıyor ama zarar verecek gibi değil. Omuzda taşımak biraz yorucu sadece cam silerken buharikayı koyacak yer bulamazsam omzuma alıyorum onun dışında hep yerde. Bana göre olumsuz yanı kablosunun makine içine toplanamamsı ve içinde kalan su veya buhar miktarını anlayamamanız. Bir de buhar nedeniyle biraz fazla hararet hissediyorsunuz. Ben alırken 200 tl riske atılacak para denemeye değer diye aldım. Bir haftadır hergün kullanıyorum gerçekten çok memnunum

• Arkadaşlar az önce Arcadium Top Shop'tan orijinalini, 239 TL vererek, yeşil renklisinden aldık ve geldik. Eşim hemen açıp test etti, yarım saat kadar kullandı, ama memnun kalmadı. Aldığına pişman oldu... Öyle gösterildiği kadar ahım şahım bir şey değilmiş. Bayanların büyük ihtimalle hevesleri kursaklarında kalacaktır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-XPLoDeR -- 13 Eylül 2012; 21:59:37 >
  • Top shop mağazasından aldıysanız iade şansınızda yok. Tv den olsa iade alıyorlar. Keşke arçelik bu harika alsaydınız üstte yazdığım gibi ben çok memnunum
  • Evet, maalesef iade şansımız yok. Bunu bilerek aldık. Artık mecbur kullanacağız...
  • bende kırmızısı var bence tek sorunu ıslak bırakması ama temizliği iyi güzel ona lafım yok vileda tarzı paspaslardan iyi temizliyor ama
    ben derz aralarındaki performansını hiç beyenmedim hiçte o iş için kullanmıyoruzki çok hantal süpürge kadar ağır bide onu tut falan evdeki kingin buhar makinası ondan daha iyi temizleme konusunda fırında falan denemedim mutfak evyesinde denemiştik sonuç iyidi kara kara sular akmıştı ya neyse
    bence arkadaşın dediği gibi bedavada olsa alınmaz yer kalabalığı başka birşey değil (moplar için söylüyorum buhar makinaları için değil )
    derzlere zaten çamaşır suyu döküp 1 saat bekletsen bembeyaz oluyor ki hiç temizleme özelliği yok ama yer silici olarak güzelde çok sulu ya 1 odayı sildikten sonra kullanamıyorsuın çok ıslak oluyor
    daha önce mesaj yazdımmı bilmiyorum ama son izlenimler böyle 1 senedir köşede duruyor
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.