Şimdi Ara

Arkadaşlar Hangi soğutucuyu Alıyım Bıktım Artık Araştırmaktan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben ilk olarak TT BT almaya karar vermiştim ama forumdaki prezo_nero arkadaşımızın başına gelen olaydan sora bi anda soğudum çünkü onu TT BT aldığından beri takip ettim soğutmuo dediğinden beri şimdi o gitti kasasındaki hava sirkülasyonu iyi olmadığı için yeni ve iyi bi kasa ve iyi bi psu aldı ama bi fayda etmedi bende onun durumuna düşmek istemedim açıkçası bende TT nin su soğutma sistemlerine baktım ve bi tanesi gözüme hoş göründü ve derli toplu idi aslında bunu benim bi ark kullanıo onun anakartı psu su yüsünden yandığı için ondaki ısıları inceleyemedim onun anakartının gelmeside 2-3 haftayı bulacağı için bende foruma danışayım dedim forumda bu su soğutma sistemini araştırdım bi arkadaşımız kullanıo vede mennun şimdi ben bunu almakla sizce iyi edermiyim yoksa bu soğutmayı TT BT ilede yakalayabilirmiyim ewet arkadaşlar işte sistem buhttp://www.vegateknomarket.com/asp/show_stock.asp?product=CL-W0020

ve kullanan arkadaşımızın yazısıda burda http://forum.donanimhaber.com/m_6231680/mpage_1/key_tribe//tm.htm#6231680

_turhany_ arkadaşımızın yazısını okursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 17 Ağustos 2006; 1:09:53 >

• up kimse yokmu yaaaaaaaaa
  • güzelde çok pahalı peki ne yapmak istiyorsun tam anlamıyla aşırı overclock'mu.yoksa cpu'yu soğutsun yeter mi?diyorsun
  • cpu yu iyi derecede soğutması lasım çünkü stok fan la tam yükte 75 leri bile gördüm bilirsin bu işlemciler çook ısınırlar açıkçası hava soğutmadanda korkuom şimdi alırım 5-6 derece soğuturki bu da bana yetmes bana en az şöle bi 10 - 11 derece soğutması lasım bu işlemci boşta stok fanla 57-59 derrece sen anla yani ne kdr ısındığını
    o yüzden su soğutma olarak ne tavsiye ederiniz 200-250 ytl ye kendin topla demeyin hem bu fiyata kendim toplayamam hemde zamanım yok zaten kendim toplamaaa

oc yapmıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 17 Ağustos 2006; 19:15:26 >
  • eğer ben bu parayı gözden çıkarsaydım.önce elimdeki işlemciyi satar.üstüne 200-250ytl miktarı koyar bir pentium d işlemci alır yanınada arta kalan parayla güzel bir hava soğutma alır keyfime bakardım.hem 65 nm hem az ısınıyor.Hem yeni seri.
    (conroe al derdim ama çok pahalıya patlar)
  • pek öyle bi niyetim yok aslında işlemcimden çook memnunum ama satsam kaça giderki benim işlemci?
  • bencede o kadar parayı ona verecegıne işlemcını degıştır oc yapmıyosan neyıne gerek bu kadar pahalı seyler anlıyorumkı goruntu olsun bence wınpeace dogru soyluyor yazık o paraya!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yok yaa aslında işlemcim ısınmasa bi tane BT TT alıpğ geçicem ama maalesef stok fanla bile boşta 56-59 arası deişen bi işlemciyi benim kanımca su soğutmadan başka bişi kurtarmas gibi görünüo bide sizin düşüncenizi almak istedim bu konuda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.