Şimdi Ara

Kararsız kaldım, perte çıkarıp paramı alayım mı, arabayı mı alayım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
4.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şu durumda bir aracım var:

Kararsız kaldım, perte çıkarıp paramı alayım mı, arabayı mı alayım?Kararsız kaldım, perte çıkarıp paramı alayım mı, arabayı mı alayım?Kararsız kaldım, perte çıkarıp paramı alayım mı, arabayı mı alayım?

Kasko diyor ki 20,000 tl verelim aracını alalım.
    Ya da 9945 lira sana ödeyelim, araç da sende kalsın.

Araç yürüyor, hava yastıkları açılmadı. Hasar da yukarda görüldüğü gibidir. 20 bin liramı alıp çekilirsem onlar da 11,155 tl'ye pertçiye satacaklarmış.

Sizce bu aracı bu halde 12'ye 13'e satabilir miyim yoksa 20 bin liramı alıp çekilmeli miyim? Siz olsanız ne yapardınız?

(Sahibinden'de 11,000 tl istenen diğer hasarlı araçlara bakıyorum, yürümeyen, hava yastıkları açılmış olan, tavanı bile hasarlı araçlar var.)

Araç Chevrolet Spark 2010 model, 128,000 km'de. Karar vermek için 3 iş günü sürem var.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Bu araç pert mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taylor Gang

Bu araç pert mi?

20,000 liraya evet dersem perte çıkacak. Hayır dersem 9945 tl hasar kaydıyla bana kalacak.
  • Araçta çok masraf yok görünüyor, airbaglerde sağlamsa aracı al, parayı da al...

BU arada pertçiye 11,155 tlye verceklerse sen de düz 11bin iste...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Hocam aracın kasko bedeli ne kadar. Bu araç 20.000 tlik bir araç değil gibi geldi bana. Piyasası ne kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: III I II III I I

Hocam aracın kasko bedeli ne kadar. Bu araç 20.000 tlik bir araç değil gibi geldi bana. Piyasası ne kadar.

Sahibinden'de hasarsız hali 24-25 civarı gidiyor. Kasko 20 bin veririm daha fazla vermem dedi, sovtajı düşük dedi, yaptırmakla satmam arasındaki fark çok düşük dedi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

quote:

Hocam aracın kasko bedeli ne kadar. Bu araç 20.000 tlik bir araç değil gibi geldi bana. Piyasası ne kadar.

Sahibinden'de hasarsız hali 24-25 civarı gidiyor. Kasko 20 bin veririm daha fazla vermem dedi, sovtajı düşük dedi, yaptırmakla satmam arasındaki fark çok düşük dedi.

Hocam eğer sanayide tanıdık varsa bu arabayı yok parasına tamir eder. Araçta Aşırı bir hasar yok.
  • Araç yürüyor, hava yastığı açılmamış diyorsunuz. Bu araçta 9 bin lira hasar yok bence, paranı al. Sanayide yaptırırsın. Sonra satmak istersen yine 20 bin liraya satarsın.

Emsalleri 24-25se sen 20ye satsan Masraf 5 bin tutsa üste kalan senin olur
  • Çok bi hasarı yok gibi görünüyor uğraşabilirseniz sanayi işleriyle aracı alın derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

aracın piyasasını çok bilmiyorum ama dediğiniz gibi hasarsızları 24-25 civarındaysa 20 bin bu araç için kabul edilebilir gibi duruyor
  • Geçmiş olsun, forumun nazarını hafife almamak lazım. Araç zaten önden kazalıymış. Yaptırmak için elde parça olması lazım. İngiltereden falan temin edilebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: _mp_

Geçmiş olsun, forumun nazarını hafife almamak lazım. Araç zaten önden kazalıymış. Yaptırmak için elde parça olması lazım. İngiltereden falan temin edilebilir.

Teşekkürler.

Bu şekilde satamaz mıyım?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _mp_

Geçmiş olsun, forumun nazarını hafife almamak lazım. Araç zaten önden kazalıymış. Yaptırmak için elde parça olması lazım. İngiltereden falan temin edilebilir.

Teşekkürler.

Bu şekilde satamaz mıyım?

Zarar etmemek açısından, aracın sağlam değeri neyse o verilmeli. Sigortacıyla pazarlık yapın sağlam aracınızı satıyormuş gibi. Kazasını düşünmeyin.

• Kazasız 24 ediyorsa 20 bin al geç.

• Bu çarpmayla hava yastıkları açılmadıysa sen boşver bu arabayı. 20 bin liranı al başka arabaya bak. Demek sağda biri olsa hiç koruması yok aracın.

• Araci al. Parayi da al.

• Araç hava yastığı açtı mı?

Yürüyende sıkıntı yoksa araçla devam et bence.
  • Bence ustana götür ve fiyat al zarar gören mekanik aksamlar değerli parçalar değilse ve uygun fiyata yapılacaksa 9 bin tl yi al aracı da yaptır ha yok mekanikde ağır sıkıntılar varsa 20 bine ver aracı
  • Hocam ben olsam parayıda arabayıda alırım çok bi hasarı yok hem siz eminmisiniz bu araç 24 den fazla eder sanki 4-5 bin masrafı var görünen aracın önceden kazası belası yoksa her türlü alınır

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.