Şimdi Ara

ARKADAŞLAR HEPİMİZ KANDIRILIYORUZ !!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
4
Favori
13.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kimsenin kandırıldığı yok ,herkes durumu biliyor ama elinden bir şey gelmiyor
    seçenek olsa kim asgari ücretle çalışmak ister ?

patronlara da sorsan kimse aldığını hak etmiyor der

onun için fazla kafaya takıp hayatınızı zehir etmeyin
    yada bir yolunu bulup zengin olun ,artık nasıl olursunuz bilemem :)
  • ponchik P kullanıcısına yanıt
    Gelip burda hakaret ediyorsun birden benden seni ciddiye almamı mı bekliyorsun? Eğer bir fikrin varsa söyleyebilirsin ona göre de cevabını alırsın ama gelip hakaret edersen karşındaki insan da sen ciddiye almaz kusura bakma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zihnin Geleceği -- 19 Eylül 2019; 9:41:58 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mahoni_38 kullanıcısına yanıt
    En büyük algıyı yapan devlet zaten; yüksek vergilerle ve kötü yönetimle belimizi kırıyorlar biz hala diye devam ediyoruz.

Prim olayı de ayrı bir kandırma zaten . 200-300 tl daha fazla açıcam diye kendini parçalıyorsun. Yaşlandığın, işten düştüğün zaman patronun sana gelip "Sen bizim için kendini parçaladın firmamıza büyük katkıların oldu gel sana 300 tl aylık verelim" demiyor " artık işimize yaramazsın hadi güle güle" diyor. Durum böyle iken neden vucudunun sınırlarını zorlayasın? Tek nedeni var çünkü paraya ihtiyacın var. O patrondan çok çok daha fazla çünkü evde bakman gereken insanlar ödemen gereken borçlar var. Kimse keyfi için gidipte asgariye veya biraz üzerine sabahtan akşama kadar çalışmıyor.

Ben demiyorum ki patronlar ölsünler. Sadece işçilerine değer versinler. Onlara insan muamelesi yapsınlar. Köle gibi çalıştırıp üstüne birde mobing uygulayıp iş güvenliğinin yok sayıldığı ortamlarda 3 krş para verdikten sonra işçiden halinden memnun olmasını beklemesinler. Ama hepimiz bunu yapmaya dünden razıyız. İşçiler haklarını bilmiyor bilse bile işten atılma korkusuyla birşey demiyor çünkü işsizlik tavan yapmış.

İnsan adeletin olmadığı bir ortamda kendini güvende hissedemez. Adelet mülkün temeli. Ama sen adil olmayan bir sistemin adil olduğu düşünür ve buna inanırsan o zaman kendini güvende hisseder ve koyun gibi yaşamaya devam edersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zihnin Geleceği

Gelip burda hakaret ediyorsun birden benden seni ciddiye almamı mı bekliyorsun? Eğer bir fikrin varsa söyleyebilirsin ona göre de cevabını alırsın ama gelip hakaret edersen karşındaki insan da sen ciddiye almaz kusura bakma.
    İsine gelmeyince hakare oluyor mercimek kadar beyin kismini cikar gerisine cevap ver bos geyik yapma

O mercimegi de sen aklin sira bana hakaret ettigin icin cevap olarak yazdim

Zeytinyag gibi uste cikmaya calisma hakaret diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ponchik P kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bak cevap vermek sıkıntı değil yazdıklarını okuduğumda seninle tartışmanın bir fayda sağlamayacağını düşünüyorum.

Birincisi olaya direk olarak çok agrasif yaklaşıyorsun muhtamelen daha önce bu tarz bir olay yaşamışsın veya kendin de patron olduğun için böyle düşünüyorsun. Direk mercimek beyinli olduğumu düşündüğüne göre (neden böyle düşündüğünü anlamadım ama) benim söyleyeceğim lafı dikkate almazsın sonuçta kim mercimek beyinli olduğunu düşündüğü birini dinler?

İkincisi muhtamelen bahsettiğim şeyleri ilk olarak benden duymadın. Daha önce birçok kişi sana bu tarz şeylerden bahsetti ve sende benim söylediklerimi onlarınkilerle karşılaştırıp içinde kalan lafları bana ediyorsun. Gerçekten yazının ne kadarını anlayarak okuduğunu merak ediyorum. Ben hiç patron olmak kolay dedim mi? Hayır. Ama sanırım sana göre işçi olmak kolay, çünkü patronların çok iş yükü altında olduğunu işçilerin ise dertsiz tasasız yaşayıp gittiğini düşünüyorsun.
    Ayrıca ben patronlar ölsün de demiyorum. Sadece işçilere hakettikleri verilsin istiyorum. Yani sen olayı baya yanlış anlamışsın.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.