Şimdi Ara

Arkadaşlar herkes baksın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: snow1112

evt benimdi bu car

ozaman pek fazla sorun olmaz tabi sen yinede gizli sorunu bulmaya calis eger msnin hacklenirse chr elden gider sonucta sifre degistirmen icin msnden aldigin kod gerekli
  • ya arkadaşlar bu carın gizli sorusunu yazıom yazıom kabul etmio dogru yazdıgımdan eminm eger hack yersem pw yi nasıl degiştirecem die korkuom carım gide ...Yeni bir carmı acsamki şimdiden ksasam bundaki itemleri aktarsam ona gizli soruyu filan bi yere yazsam yorumlarınızı bekliom benim oynadıgım şuanki carım priest...
  • quote:

ya arkadaşlar bu carın gizli sorusunu yazıom yazıom kabul etmio dogru yazdıgımdan eminm eger hack yersem pw yi nasıl degiştirecem die korkuom carım gide ...Yeni bir carmı acsamki şimdiden ksasam bundaki itemleri aktarsam ona gizli soruyu filan bi yere yazsam yorumlarınızı bekliom benim oynadıgım şuanki carım priest...

sifreni degistirebilirsin gizli soru istemiyor diye hatirliyorum ama msn hackyer ve sifren birinin eline gecerse chr elden gider msn adresini degistirmek icin gizli soru istiyor eger premium alabilecek imkanin varsa al.Chr ardreamsa np de fazla iyi degilse yeni kullanici acip kasmani tavsiye ederim en azindan yeni kullnicida butun bilgiler elinde olur

• BP YDİ CARIM ARDREAM CARIYDI 2K NP SİVAR AMA İTEMİ İYİYDİ NEYSE TMM BEN CAR ACIOM OZMAN YA ARKADAŞLAR NE ACSAM Kİ MAGEMİ YENE PRİESTMİ ASASMI WARİORMU ACSAM Bİ FİKİRLERİNİZİ SOYLEYİN
  • server neresi_? bp iyi oynuyorsan bp devam et veya asas olabilir
  • cyperde oynuorum kardeş
  • bp icin saglam takilar lazim bence asas ac. tabi sen hangi karakterle oynamaktan zevk aliyorsan onu ac en onemlisi o zaten bizim fikirlerimizin pekde onemi yok
  • ok kardeş herşey için cok saol
  • arkadaşlar şuan adam actın yonlendirme kodu yok ne yapacam
  • ya gamerfrist.com da ushername password ve link kod bolumune geldim link kodu alamıom knightin sitesinden giris yaptım suan oradada yok
  • veya yeni acılan carlar kendiligindenmi baglı oluo g1 sistemine arkadaşlar bileninz varmı
  • up beyler up pls hep help
  • yaf arklar hiçbiriniz bilmionmuzmu yaf
  • g1 sitesinden alinan yeni uyelikde yonlendirme koduna gerek yok direk bagli oluyor zaten sadece eski uyeliklerde oluyor yonlendirme kodu .eski uyeligide g1 yonlendirdiginde yeni aldigin uyelik gibi oluyor yani aralarinda hicbir fark yok.email ve sifre degistirirken oyunda olmaman gerekiyor oyunda olunca bu secenekler aktif olmuyor degistirecegin zaman oyundan cikarsin. ayrica kod almana gerek yok artik
  • ty alien23 sende olamsan cvp yazan yok valla cok saol
  • g1 uyeliginle knightin sitesinede giris yapabilirsin zaten sifre ve email degistirmek istediginde seni g1 yonlendiriyor. Ayrica o uyelige farkli knight online uyeliklerinide ekliyebilirsin.Sifre degistirirkende sifrenin 10 karakteri gecmemesine dikkat et yoksa oyuna giremezsin tekrar degistirmen gerekir
  • quote:

ty alien23 sende olamsan cvp yazan yok valla cok saol

onemli degil ybaska sorunun olursa yardimci olmaya calisirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alien23 -- 15 Şubat 2008; 15:52:53 >
  • yok şimdilik bi sorun kardeş cok saol yinede
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.