Arkadaşlar ben gamerfirst sitesinden id ve şifremi yazıodum fakat login olamıorum nedenini bileninz varmı... Biden ben carımı g1 sistemine gecmeden acmıstım bununla alakası olabilirmi
up beyler bileniniz yokmu
quote:
Orijinalden alıntı: snow1112
up beyler bileniniz yokmu
şifreni yazarken büyük harfle yazıp dene.
quote:
Orijinalden alıntı: Garip1Genç
şifreni yazarken büyük harfle yazıp dene.
Alıntıları Göster
tmm öyle bideneyem
quote:
tmm öyle bideneyem
Alıntıları Göster
PFF OLMADI YAF HER TÜRLÜ DENEDİM KNİGTA GİRİO G1 E GİREMİOM YAF BİLEN BİRİ YOKMU SORUNUN NE OLDUGUNU
quote:
PFF OLMADI YAF HER TÜRLÜ DENEDİM KNİGTA GİRİO G1 E GİREMİOM YAF BİLEN BİRİ YOKMU SORUNUN NE OLDUGUNU
Alıntıları Göster
knightın sitesine gir mykol sayfasina bi bak bakim yonlendirme kodu al diye bi secenek varmi
quote:
Orijinalden alıntı: alien23
knightın sitesine gir mykol sayfasina bi bak bakim yonlendirme kodu al diye bi secenek varmi
Alıntıları Göster
eger varsa korkmana gerek yok g1 sitesinden yeni uyelik al ve knightin sitesinden yonlendirme kodu edin ve bu kodla g1 hesabina ekliyebilirsin
quote:
Alıntıları Göster
ben denedim onu gizli soru istio yazıom gizli sorumu malesef olmuo kabul etmio gizli sorumun doru oldugundan eminim fakat kabul etmio
quote:
ben denedim onu gizli soru istio yazıom gizli sorumu malesef olmuo kabul etmio gizli sorumun doru oldugundan eminim fakat kabul etmio
Alıntıları Göster
ben az once denedim benimkini ediyor buyuk ihtimalle sana yanlis verdi gizli soruyu yada sen yanlis yaziyorsun bide capslock acik olarak dene belki ise yarar bu arada chr aldikdan sonra msn adresini degistirdin dimi ?
quote:
ben az once denedim benimkini ediyor buyuk ihtimalle sana yanlis verdi gizli soruyu yada sen yanlis yaziyorsun bide capslock acik olarak dene belki ise yarar bu arada chr aldikdan sonra msn adresini degistirdin dimi ?
Alıntıları Göster
yok deiştirmedim de yanlıs yazmıom gizli sorumu fakat olmuo yaf kabul etmio salak k2
quote:
yok deiştirmedim de yanlıs yazmıom gizli sorumu fakat olmuo yaf kabul etmio salak k2
Alıntıları Göster
ya nasıl yapacam yonlendirme kodu alamıom esas carımda
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: snow1112
sorun sende k2 de degil yanlis yaziyorsun cevabi ben yazinca kabul ediyor cunku ayrica eski id ve sifre ile zaten g1 sitesine giremezsin g1 den yeni uyelik alip eski knight uyeligini oraya ekliyebilirsin
quote:
quote:
sorun sende k2 de degil yanlis yaziyorsun cevabi ben yazinca kabul ediyor cunku ayrica eski id ve sifre ile zaten g1 sitesine giremezsin g1 den yeni uyelik alip eski knight uyeligini oraya ekliyebilirsin
Alıntıları Göster
Cok uğraşman gerekir.
quote:
ya nasıl yapacam yonlendirme kodu alamıom esas carımda
Alıntıları Göster
alien23 tmm da nasıl eklice o konuyu bi acarmısın
quote:
alien23 tmm da nasıl eklice o konuyu bi acarmısın
Alıntıları Göster
eklemen icin senin knight in sitesine girip yonlendirme kodu alman gerekir eger o kodu alirsan gerisi kolay preminum varsa ticket at gizli sorunu iste sen cevabi yanlis hatirliyorsun sanirim
quote:
eklemen icin senin knight in sitesine girip yonlendirme kodu alman gerekir eger o kodu alirsan gerisi kolay preminum varsa ticket at gizli sorunu iste sen cevabi yanlis hatirliyorsun sanirim
Alıntıları Göster
prede yokki valla
quote:
prede yokki valla
Alıntıları Göster
quote:
Alıntıları Göster
ayrıca g1e yonlendirmesem bi sorun olurmu arkadaşlar
quote:
Alıntıları Göster
quote:
olmaz bu chr hep seninmiydi yoksa baskasindanmi aldin ?
quote:
quote:
olmaz bu chr hep seninmiydi yoksa baskasindanmi aldin ?