Şimdi Ara

arkadaşlar hikaye yazıyorum lütfen örneklere bir bakın

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kendi çapımda kısa bir hikaye yazıyorum :) tahmini 60 sayfa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zanaks -- 15 Şubat 2015; 18:58:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir mesafe var gibi tam olarak tarif edemeyeceğim kusuruma bakmayın. Okuyucuya samimi bir dil takınmıyor karakter, biraz havadan konuşuyor. Biraz da şişirilmiş şekilde sunuyor duygularını. Biraz daha kırmanızı tavsiye ederim o sertliği. Yani biraz daha doğal olmalı bana göre. Ötesinde güzel bence hocam. Pes etmeyin, yazmaya devam yavaş yavaş oturur üslup. Yarım bıraktığım çok yazım var. Bir tane kaybettiğim hikayem var ki çok üzülüyorum ona gerilim, gizem olarak güzel bir ton yakalamıştım. Şimdi senaryo, hikaye yazıyorum arada birşeyler karaliyoruz. Oluyor gidiyor zamanla.

• Tamamda örnekleri neden sevişme üzerinden verdiniz? Daha normal yerleri yok mu bu hikayenin. Bu nasıl Osmanlı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Osmanlı'da sevişme yok muydu kardeş. Bu nasıl osmanlı dediğin onlarca karı cariye olan Osmanlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zanaks -- 7 Şubat 2015; 14:46:10 >
  • Nihilous kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler düşüneceğim

• Dostum sen de bir bak

• quote:

Orijinalden alıntı: zanaks

Osmanlı'da sevişme yok muydu kardeş. Bu nasıl osmanlı dediğin onlarca karı cariye olan Osmanlı.

Karı?
    Sanırım kitap yazmaya heveslisiniz ve bu yüzden sanat yönünüz ön planda olmalı.
    Karı çok kaba bir kelime bana göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raiverd -- 7 Şubat 2015; 20:12:38 >
  • cümlenin gelişi öyle normal. karı koca derken ne diyorsun adın koca mı.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zanaks -- 8 Şubat 2015; 0:00:36 >
  • 1 ) coilini değiştirmeni aciliyete binaen şiddetle tavsiye ederim :=)
    2) şekure ismi çok itici , kulağa daha nazik gelebilecek ve aynı zaman zarfında akılda kalabilecek bir isim bulmanı yine tavsiye ederim , Nida-Nisa v.b :)
    3) meftun olma haliniz beni çok yaralıyor kadim dostum, lütfen içten içe kavrulup -yanıp tutuşan bedeninizin bir an önce istek ve önerilerini yerine getirmenizi tavsiye ederim :=)
    4)Şekureden ve bu içinde bulunduğunuz ahvaldan eminim ki saygıdeğer zevce/lerinizin haberdar olmaması aşikardır , bu durumda üzülen saygı değer eş/leriniz olacaktır
    5)bu kadar takıntılı olmanda bu yazıyı/yorumu yapanı fazlasıyla kaygılandırıyor :) ve asla tasvip etmiyorum :=)
    6) devamı yarına (china mail ) :=))

@zanaks
  • tavsiyelerinizi değerlendireceğim ulu üstad

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zanaks -- 8 Şubat 2015; 1:48:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.