ID YANINDA CIKAN ''M'' VS ''S'' HARFLERİ NASIL CIKIO YARDIM PLS
Nasıl id nin yanında m ve s harfleri cıkıo yok oyle bir sey
np diyor sanırım 1 ay içinde seri np kasarsan belli bi sınırlaması var o zaman o işaret cıkıyor kardes
quote:
Orjinalden alıntı: BackToHome
Nasıl id nin yanında m ve s harfleri cıkıo yok oyle bir sey
güzel cvp
o harfler için sıralama war toplam np sıralamasında 1 ciye drogan knight 2-5 arasına h işareti falan şeklinde gider bide sağ tarafadakiler için o harflerin çerçevesiz olanı gelir o ay en fazla np kasandan sıralama yapılır ve işaretler verilir ancak hepsi aklımda diil
np kısmındaki xxxxxx/xxxxx kısmının ikisine de bağlı olarak çıkıyo o harfler.hem sol tarafın yani npn fazla olacak hemde o ay için kastığın np yüksek olacak
np kısmındaki xxxxxx/xxxxx kısmının ikisine de bağlı olarak çıkıyo o harfler.hem sol tarafın yani npn fazla olacak hemde o ay için kastığın np yüksek olacak
@ToTyR0X
kopyala yapıstır yapma yazacaksan kendinden bişiler katarak sole katacak bişeyin yoksa sus
COKK SAOLUN ARKADASLAR BEN O HARFLI RESİMLERİ DOIDUM NP YE BAĞLIYMIS THX:)
bununla ilgili bi topic wardı
arama yapmanı oneririm
500k npden sonra çıkıo biliom ama arkadaşın dediğide olabilri
SİZCE 1 M NP Sİ OLAN ADAM VARMIDIR
quote:
Orjinalden alıntı: ayferr
ben 1.9m np si olan adam gördüm .... ama daha fazlası olan da olabilir bence ...
quote:
Orjinalden alıntı: MuMuu
quote:
ben 1.9m np si olan adam gördüm .... ama daha fazlası olan da olabilir bence ...
Kero (Kunt) un 4m gibi bir np si war
quote:
Orjinalden alıntı: DarkneSS_Lord
quote:
Orjinalden alıntı: MuMuu
quote:
Kero (Kunt) un 4m gibi bir np si war
Kunt nick mi değiştirdi?bu arada kuntun npsi yaklaşık 2 ay önce falan 4.7m du şidmi 6m falan olmuştur sanırım
Np'nin sağ tarafında puanın ayın 1inde sıfırlanınca seri kasınca çıkıo.Ama işaretin çıkması sadece sağ tarafa göre deil sol tarafın da fazla npsi olmak zorunda.
np le alakalı diye biliyorujm
quote:
Orjinalden alıntı: Funeral_Mist
bununla ilgili bi topic wardı
arama yapmanı oneririm
bende aynı öneride bulunuyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme