Şimdi Ara

Çok Acil Son soru YU-MA-TU mu yoksa NEXT 2000CX SP mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
4.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk defa uydu kullanıcam normalde hep digi kullaniodum.şifreleri rahat çözebilen kaliteli çok abartı pahalı olmayan hatta üsküdar çengelköy hattı arasında şatışı yapılan(kurulum fln yapacak)bi yeride varsa süper olur tavsiyelerinizi bekliyorum.aklımda redline var ama öle kısa bi araştırma sonucu

not:bu 2000cxde cünkü lcdler için giriş warmış ne diyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jayopa86 -- 31 Mart 2008; 15:38:05 >

• 70-80 YTL ye YUMATU İQ serisinden bir cihaz alabilirsiniz.Uydudan yazılım güncellemesi var şuan için...
  • YUMATU IQ iyi bir seçim olacaktır...
  • her zaman önerdigim yumatu IQ serisi al hem ucuz 65-70 ytl arası hemde yazılım destegi hemde RS 232 portundan kart paylaşımıda yapabilirsin...........
  • tmam yumatu almaya karar verdim peqi şimdi bu receiveri alcam peqi çanakları fln filan kim bağlicak:)bizim burda gold masterci bi adam war uydu işi yapio ama dsmart digi ve goldmsterdan başka bişi satmio bn yumatuyu alcam canak larıda o adamdan alsam kurar heralde dimi:)
  • seoul al boşver ertuğrulu reklam yapıyor burda seoul gt 5000
  • quote:

Orjinalden alıntı: jayopa86

tmam yumatu almaya karar verdim peqi şimdi bu receiveri alcam peqi çanakları fln filan kim bağlicak:)bizim burda gold masterci bi adam war uydu işi yapio ama dsmart digi ve goldmsterdan başka bişi satmio bn yumatuyu alcam canak larıda o adamdan alsam kurar heralde dimi:)

Hayırlı olsun diyelim şimdiden
    Kuruluma gelince o kişiden başka yok mu bu işi yapan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bodrumlu2 -- 29 Mart 2008; 9:37:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus'tan daha f/p var mı
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • buralarda yok warmı bildiğiniz acaba üsküdar beylerbeyi cengelköy anadolu hisarı fln o hatta:))
  • yaw adam niye yapmasın! tabiki yapar. hemde çanak ve lnbde alacaksın.. bal gibi yapar.
  • peqi sizce hangi yumatuyu almalıyım snrm 3 modeli var ? iq 100 200 300 die?

yada şimdi baktım next 2000cx mi yoksa yumatumu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jayopa86 -- 31 Mart 2008; 1:53:06 >
  • 100,200 yada 300 hiç farkı yok dostum,sadece ön panel farklı içerik aynı, zaten ellerinde hangisi varsa onu verirler,ben c.tesi 2 adet aldım 65ytlden...
  • Şimdi tek sorun kaldı yumatumu next 2000cx mi ?
  • yokmu cevap ona göre gidicem uyducuya
  • yumatu IQ
  • quote:

Orjinalden alıntı: jayopa86

yokmu cevap ona göre gidicem uyducuya

eğer gitmediysen hemen git ve yu-ma-tu iq al dostum
    65 ytl den fazlada verme...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emerald Dolphin

Yumatu kullanıyorsunuz galiba. Anlatırmısınız biraz? Yazılım desteği, kanal geçişleri, kullanım kolaylığı gibi özelliklerini...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ist_Mail

quote:

Orjinalden alıntı: Emerald Dolphin

Yumatu kullanıyorsunuz galiba. Anlatırmısınız biraz? Yazılım desteği, kanal geçişleri, kullanım kolaylığı gibi özelliklerini...

dostum henüz haftasonu bağlattım yani yeni kullanıcıyım, ama forumlardan çok araştırdım, piyasadaki en iyi cihaz değil elbette ama fiyat/performans açısından en iyisi diyebilirim, 65 ytl ye aldım...

forumlardan öğrendiğim kadarıyla yazılım desteği en iyisiymiş, ota uyumlu değil yani otomatik güncelleme yok ama rs232 yardımıyla her türlü güncellemeyi her yerden bulup yapabilirsiniz, emu uyumlu olduğu için şifreli kanalları bile seyredebilirmişsiniz(ben sadece türksat yani tek çanak kullanıyorum)
    kanal geçişleri mükemmel, menü kullanımı çok kolay
    ne diyeyim benim gibi amatör kullanıcılar için mükemmel

• Next 2000 süper serisini tek geçerim,hele mach1 hoca ve doktor hoca öyle bir açıklama yaptılarki ana yazılımlar hakkında;hiç bir cihaz yanlarına yaklaşamaz.Kullanıcı açısından da büyük kolaylıklar sunulacakmış.Bu ana yazılımda 1 haftaya kadar verilecek deniliyor.
  • yumatu IQ serisi işini görecektir,yazılım destegi iyi ve kart paylaşımıda yapabilirsin.
    fiyatta 65-70 ytl arası.
  • next 2000cx serisini tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.