Beyler yumatu Iq yu aldım....Yeni yazılmı da attım ... Açtığı kanallar ise şuan için bunlar
TPS (Multivisionlar) FreeXTv1.2.XDream TV FreeX-Delight Polsat DigiTv Premeire
Daha ne olsun o fiyata gayet iyi.Tabi şuan için..
quote:
Orjinalden alıntı: ishtare
yumatunun özelliklerini inceleme yapıyor gibi anlatır mısınız? kanal geçiş hızı, menüler, cihazın kullanım kolaylığı ve malzeme kalitesi vs. merak ettiğim için soruyorum
Aldın artık vazgeç
Allah bereket versin
merak ediyorum ama :) yeni alacak arkadaşlar için de gerekli bilgiler bunlar :)
quote:
Orjinalden alıntı: e.b.a.i
quote:
yumatunun özelliklerini inceleme yapıyor gibi anlatır mısınız? kanal geçiş hızı, menüler, cihazın kullanım kolaylığı ve malzeme kalitesi vs. merak ettiğim için soruyorum
Aldın artık vazgeç
quote:
quote:
Aldın artık vazgeç
+1Hakikaten ya.Koptun gidiyon maşallah..
yahu arkadaşlar fazla bilgi göz mü çıkarır yumatu alacak arkadaşların aklındaki sorulara da cevap olsun belki annemlerede bundan alırım bi tane nasıl olsa ucuz
quote:
yahu arkadaşlar fazla bilgi göz mü çıkarır yumatu alacak arkadaşların aklındaki sorulara da cevap olsun belki annemlerede bundan alırım bi tane nasıl olsa ucuz
bende kardeşime almayı düşünebilirim,onlarda ucuz olsun cillop olsun istiyorlar
bakın müşteri çoğaldı yumatu hakkında bilgi istiyoruz
yumatu IQ serisini aylardan beri söylüyorum.eger niyetiniz yazılım ile şifreli kanalları seyretmek ise 65 ytl lik cihaz fazlasıyla işinizi görür. 200-250 ytl verip başka cihaz almanıza gerek yok..
teknik (teorik değil pratik) bilgi istiyoruz
arkadaslar peki seoul mü yumatu mu bu ikisini kıyaslarsanız ne dersiniz yeni bir tartışma başlatıyomuşum gibi oldu ama benim aklımdan seoul geçiyodu şimdi yumatuyu övüyorsunuz bu ikisini kıyaslarsak hangisi öne çıkar. seoulun uydudan güncellemesi var artı olarak ve kanal geçiş hızı bildigim kadarıyla bayağı iyi peki yumatu da neler var artı olarak
Dostum bende bu iki cihaz arasında kalmıştım biraz daha ucuz diye yumatuyu aldım hiç te pişman değilim iyiki almışım...
Bu kanalları açıyor şuan daha ne istiyorsun ...200 ytllik cihazlar bile açamıyor bunları
TPS (Multivisionlar) FreeXTv1.2.XDream TV FreeX-Delight Polsat DigiTv Premeire
4 ever yumatu IQ
seoul bana daha yakın geliyor nedeni de benim için öncelikli olarak kanak geçişinin hızlı olması benim için önemli bir faktor arasında da fiyat olarak pek fark yok zaten seoul iyi gibi
arkadaşlar sağlam adam akıllı bir cihaz arıyorsanız ve uygun fiyatlı redline en iyi seçim olacaktır... ucuz olsun göstersin yeter diyorsanız yumatu alın diyorum
quote:
arkadaşlar sağlam adam akıllı bir cihaz arıyorsanız ve uygun fiyatlı redline en iyi seçim olacaktır... ucuz olsun göstersin yeter diyorsanız yumatu alın diyorum
Redlinenın yumatu ya göre artıları ne ki adam akıllı cihaz oluyor acaba öğrenebilirmiyiz lütfen
teknik desteği biraz daha iyi heralde accucuk kendim şahit olduktan sonra soğudum yumatudan açıkcası.
quote:
Orjinalden alıntı: isa6n
teknik desteği biraz daha iyi heralde accucuk kendim şahit olduktan sonra soğudum yumatudan açıkcası.
Yumatu adından da kaybediyor gibi biraz...
quote:
Orjinalden alıntı: bodrumlu2
quote:
Orjinalden alıntı: isa6n
Yumatu adından da kaybediyor gibi biraz...
evet ordada var bi fiyaskoluk bu hafta sonu tekrar bi konya sokak yapacam sevdim bu işi bu sefer hedef seoul olmazsa redline
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: c4n
tartışmasız next, uydudan yazılım güncelleme kullanıcılara denen geçiçi bir palavradır nane şekeri gibi, adamlar hep uydudan uğraşmaz, yazılımı ilerde internete verir. O zaman hatanı anlarsın
Haklısınız redline 7 yıldır uydudan güncelliyor.
receiverlerın emuları başka forumda yayınlanır, orda kıdemli redline kullanıcılar var 1 kişi de değil anlıyacağın.. Goldmaster a next e emu gelirken ağlayanları çok gördük..
Arama motorlarına baktım
bulamadım , yumatu ıq fta 100 modeli
65 ytl ye nereden alabilirim , bende alacağım , link verebilirmisiniz.