Şimdi Ara

Çok Acil Son soru YU-MA-TU mu yoksa NEXT 2000CX SP mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
4.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostum bende karar verdim hafta sonu yumatu IQ alacağım ..
  • tomarla para verecegine 200-250 ytl ..... al bir yumatuIQ serisi 65-70 ytl ye rahat et.
  • yumatu yerine seoulü de düşün
  • arkadaşlar bu yumatuyu nereden alabiliriz acaba?65 ytl cazip bir fiyat.bursa da yaşıyorum buradan ve ya internetten adres verirseniz memnun olurum teşekkürler..
  • arama motorunda arat bir sürü satış için alışveriş linki bulabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: halilv

arkadaşlar bu yumatuyu nereden alabiliriz acaba?65 ytl cazip bir fiyat.bursa da yaşıyorum buradan ve ya internetten adres verirseniz memnun olurum teşekkürler..

pm attım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ishtare

yumatu yerine seoulü de düşün

İshtare Sen aldın mı?
  • yok daha almadım çünkü gittiğim uydu satıcılarında seoul marka ve yumatu yoktu uyduruk diye satmıyoruz dediler
  • yok artık yumatu ya uyduruk mu dediler... Bence temin edemedikleri için uyduruk demişlerdir...

Ben de bugun aldım yumatu IQ ...Yazılımını da atayım da hangi kanallar açılacak bakalım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: engintunbel

yok artık yumatu ya uyduruk mu dediler... Bence temin edemedikleri için uyduruk demişlerdir...

Ben de bugun aldım yumatu IQ ...Yazılımını da atayım da hangi kanallar açılacak bakalım...

Açtığı kanalları burada paylaşmanızı umarız..
  • yumatu IQ serisi parasına göre çok iyi cihazdır.
    65 ytl..
  • arkadaşlar herkes kendi uydu cihazının videosunu çeksin yani biraz inceleme yapıyor gibi olsun ki herkes izleyerek alsın... yoksa kağıt üzerindeki bilgilere güvenemiyoruz ve karar vermek zor oluyor... zaten uydu satıcılarına gittiğimizde de hep aynı modeller var farklı model cihaz aradığımızda hemen onlar uyduruk zaten almayın diyorlar... yok mu cihazını videoya çekecek arkadaş :)
  • tartışmasız next, uydudan yazılım güncelleme kullanıcılara denen geçiçi bir palavradır nane şekeri gibi, adamlar hep uydudan uğraşmaz, yazılımı ilerde internete verir. O zaman hatanı anlarsın
  • zaten seni 2 yıl idare etsin sonra hd uydu cihazlarının fiyatları düşecek yayınlarda hep ona geçecek o yüzden şimdiden fazla para vermenin bir anlamı yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: c4n

tartışmasız next, uydudan yazılım güncelleme kullanıcılara denen geçiçi bir palavradır nane şekeri gibi, adamlar hep uydudan uğraşmaz, yazılımı ilerde internete verir. O zaman hatanı anlarsın

O zaman da internetten alırsın.Önemli olan bir şekilde yazılım desteğinin devam etmesi.Adamlar zaten uydudan güncelleme ölene dek devam etcek diye birşey demiyorlar..
  • quote:

tartışmasız next, uydudan yazılım güncelleme kullanıcılara denen geçiçi bir palavradır nane şekeri gibi, adamlar hep uydudan uğraşmaz, yazılımı ilerde internete verir. O zaman hatanı anlarsın

Haklısınız redline 7 yıldır uydudan güncelliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: e.b.a.i

quote:

Haklısınız redline 7 yıldır uydudan güncelliyor.

O kadar da kızmayın yav

• evet redline güncelleme konusunda sorunsuz bence de şu an için
  • Beyler yumatu Iq yu aldım....Yeni yazılmı da attım ...
    Açtığı kanallar ise şuan için bunlar

TPS (Multivisionlar)
    FreeXTv1.2.XDream TV
    FreeX-Delight
    Polsat
    DigiTv
    Premeire
  • yumatunun özelliklerini inceleme yapıyor gibi anlatır mısınız? kanal geçiş hızı, menüler, cihazın kullanım kolaylığı ve malzeme kalitesi vs. merak ettiğim için soruyorum
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.