Bildirim
Arkadaşlar iki amfi arasında kaldım yardım lütfen!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
arkadaşlar koca forumda yardım etcek yokmu yaa -
xetec tavsiye etmiyolar kardeş bende müzik sistemi yapacağım aracıma xetec te sık sık kesilme oluyormuş ısınma çok oluyormuş -
xetec x-i172.5 kullanıcısıyım önlerde 100 rms kompenat arka pandizota 6994s oval bagajda RE Audio rex12d4 çif bobin -- ve pioner ts-w 307f çift bas var basın re çift bobin pioner tek bobin ve paralel baglılar paralelde ölçü aleti 1.4 ohm gibi bi değer gösteriyo ve ne bozma var ne kesme ne ısınma ana ünitem pioner 8350 4 avg kablo seti var.
tavsiye ederim. -
anladım kardeş bizim bi arkadaş xetec x-i172.5 anfi kullanıyor woofer 30 cm kenwood 2 tane de oval var onlarda kenwood memnun olmadığını söyledi belki tesisat yanlış bağlanmıştır ondan olabilir ama internette de bi kaç sitede araştırdım kesme yaptığını söyleyenleri gördüm o yüzden almaktan vazgeçmiştim. -
bi anfiye güzel bi montaj ile uygun rms de uygun sürücüler baglandığında hiçbir problem olmaz kablolama olarak alt yapı önemli. dediğim gibi çift bas kullanıyorum anfinin değerleri mono çıkışı 2 ohmda 500 rms benim baslar re çiftbobin -150 rms pioner 300 rms paralelde 1.4 ohm da sürdüm 2 farat kapasitörüm var anfi banamısın demiyor. -
Kenwood güzel tonlar sert vurmaz fazla sallamaz. aslında o anfinin bu sistemi idare etmesi lazım. -
xetec x-i172.5 den Saund Magus H500 e geçtikten sonra :) gayet mutluyum 38 cm jbl subwooferın canını okuyor xetec x-i172.5 okadar iyi degildi ısınıp kesiyordu ben onu satıp h500 aldıgım için gayet mutluyum
-
arkadaşlar soundmagus diyosunuz ama bulunmuyor 1-2 yerde var ben taksitle almak istiyorum xetec içinde cok iyi diyen var kotu diyen var anlaşılan kablo baglantısıda cok onemli -
valla ben bugün gittim bitane kabinli pioneer 309 1400 watt woofer aldım tesisatı bağlayan yerdende anfi aldım heı marka 4x120 kablosu falan dönüştürücüsü herşeyi ondan bağladı bugün canavar gibi sorun yok şimdilik kolay kolay da ısınma olmuyor anfide yalnız dikkatimi çeken bi nokta var 2012 polo arabam var set takıldıktan sonra 20 dakikada bir soğutma fanı çalışıyor arabanın ayrıca sanırım müzik sistemi olan araç biraz fazla yakıyor yakıtı fan neden kısa sürelerde çalışır aynı sorunu yaşayan var mı arkadaşlar?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X