Şimdi Ara

Arkadaşlar ilginç bi Aşk konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yıllardır milyonlarca kız sevmişimdir..Ama öyle utanagcım ki şimdiye kadar hiçbiri ile konuşmadım..Zaten çıkmak gibi kavramlar çok boş geliyo bana..

Bu sene yine okulda bi kız var..Ama kızı görünce öyle heycanlanıyorum ki kasılıp kalıyorum..Geçen bilgisayarın başındaydım yanıma geldi..Ama benle alakası yok kızın..Bilgisayarda bi işi varmış.Bende o sırada bi oyun sitesine bakıyordum oyunun adını sordu.Ben öyle bi heycanlanmışım ki cevap veremedim bi oyun ismi salladım..Yani durum böyle çok heycanlanıyorum..Aslında okulda bütün kızları görünce heycanlanıyorum nedenini bende bilmiyorum..Hele o kızı görünce ölüp gidiyorum....

Sizce ne yapabilirim?Yani çok seviyorum kızı..

• Gülücüğe odaklan
  • sana tek bi çare.. 9mm 2.5 ytl tek kurşun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Britter

Yıllardır milyonlarca kız sevmişimdir..Ama öyle utanagcım ki şimdiye kadar hiçbiri ile konuşmadım..Zaten çıkmak gibi kavramlar çok boş geliyo bana..

Bu sene yine okulda bi kız var..Ama kızı görünce öyle heycanlanıyorum ki kasılıp kalıyorum..Geçen bilgisayarın başındaydım yanıma geldi..Ama benle alakası yok kızın..Bilgisayarda bi işi varmış.Bende o sırada bi oyun sitesine bakıyordum oyunun adını sordu.Ben öyle bi heycanlanmışım ki cevap veremedim bi oyun ismi salladım..Yani durum böyle çok heycanlanıyorum..Aslında okulda bütün kızları görünce heycanlanıyorum nedenini bende bilmiyorum..Hele o kızı görünce ölüp gidiyorum....

milyonlarca biraz fazla olmuş yaw insan o kadar kız göremez bile neyse hocam karşındaki de insan bazıları melek gibi olsada heyecanlanma hepsinin bi kötü yanı var

• Milyonlarca
  • Dostum çok açık veriyorsun kıza karşı,rahat ol bir nefes al önce.
  • Söylenecek bişey yok.Yaşın ilerledikçe anlarsın...
  • biraz değişmelisin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mehmet.Fatih

biraz değişmelisin

Hadi canım
  • quote:

Yıllardır milyonlarca kız sevmişimdir..Ama öyle utanagcım ki şimdiye kadar hiçbiri ile konuşmadım..Zaten çıkmak gibi kavramlar çok boş geliyo bana..

Git geber şimdi.

• quote:

Orjinalden alıntı: BeyzadeM

quote:

Git geber şimdi.

Benimde sevdiğim bi kız var.Biraz kısık seslidir.Geçen sabah,koridordayken karşıma çıktı.Bişey söyledi,hiç anlamadığım halde 'Bilmiyorum,heralde' dedim.2. kez tekrarladı,odun benden gene aynı cevap,güldü gitti sonra.Şimdi diceksiniz bu konuyla ne alakası var.Bilmiyorum.İçimden geldi anlattım Zaten sabahları uykulu oluyorum,bu aralarda dalgınım zaten.Salak kafam dedim sonradan.Kızı gerçekten seviyorum ama söylicek cesaret yok.Hem söylesem diyorum kim uğraşıcak.Haftasonu buluş.Oraya git,burayı gez.Belkide karşılık bulamam işte o çok kötü olur.En iyisi hiç söylememek.Uzaktan bakar dururum

• Kızları ilahlaştırıyosunuz , onlar da etten kemikten insan yahu .. Hatta senden daha aptallar emin ol Bazılarının hiç mantıklı fikirleri yoktur , ne için yaşadığını bile bilmez . Mükelmel değiller unutma bunu . . Ya en basiti , onlar da zıcıyo
    Nerde kaldı mükelmellik
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vikernes

Gülücüğe odaklan

• quote:

Orjinalden alıntı: the-ece

quote:

Orjinalden alıntı: Vikernes

Gülücüğe odaklan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.