Şimdi Ara

Arkadaslar ilk 100 gelir mı lütfen yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk 10 bile gelir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sınav açıklansa da görsem deliriyorum iki gündür ya Pazartesi'ye kaldı gibi

• Dilde kesin ilk 100
  • Boğaziçi fizik çok ağırmış fen edebiyatta okuyan bi arkadaşım söylemişti. Hatta bazı dönemler mezun vermediği olurmuş. Fakat en iyi fen edebiyatın boğaziçinde olduğunu soylediler

• All men must serve A kullanıcısına yanıt
    Temel bilimlere 2000 burs var zaten...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya sadece parasal burs degil istediğim olursa imkan falan da sağlıyorlar. Prestij meselesi de var

• Geldi mi :D

• Geldi :D
     Arkadaslar ilk 100 gelir mı lütfen yardım

• helal olsun be
  • All men must serve A kullanıcısına yanıt
    Harbi helal olsun. Ygsye nasıl çalıştığını da anlatırsan ibret alalım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • YGS'ye pek konu çalışmadım ya temelim sağlamdi fende mat1 çalışmadım pek zaten yaparız diye yetişmedi cunku paragraf sorusu gibi mat1 sormuşlar. Turkce kastım baya 2 deneme kitabı cozdum 60 deneme falan ediyo galiba. Sosyale yazın ve somestrde baktım bi de derslere gittim millet gelmiyordu. Cografya Çalışmalık tarih Çalışmalık degil. Ve Ygsde başarının sırrı deneme çözmektir. 50'ye yakın deneme cozdum dershane sınavlarına girdim. Tavsiyem Şubat'ın basından itibaren sadece deneme çözülmesi.

• Peki lys mat geo için ne yaptın ? Bu sınavda özellikle geometride 30 da 30 yapmak.. Helal olsun ne diyim.
    Ve ygsden sonraki 3 ayı sence nasıl değerlendirmeli mezuna kalıcam sanırım yardımcı olursan sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trysia -- 30 Haziran 2015; 23:39:15 >
  • trysia T kullanıcısına yanıt
    LYS Geo ve Mata birinci dönem çalıştım ben dershane hocam ygsden sonra toparlamak amaçlı zor kaynaklardan seçmece testler topluyordu onları yaptım, final geo aldım da baya zor kitap iki saatte 3 test falan çözülüyor oradan seçmece testler çözdüm matı pek kasmadım lysden önce çünkü türev-integrali 1. dönem kendim öğrenmiştim yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: All men must serve

Geldi :D

Hocam neden lys 3'e girmediniz, lys 4'e girdiğiniz halde :)

• tm yazmayacaktım ki dershanede gir bak nasıl oluyor lys dediler sosyale girdim. fen sınavından sonra edebiyat çekilmez
  • Birader o sıralamaya fen-edebiyat yazarsan çok yazık edersin... İş bulamaz sürünürsün ve ahh kafam dersin ama iş işten geçer sn en iyisi Fiziğe fln mrekın varsa en azından boğaziçi odtü mühendisliklerinden birini yaz yada git çapa cerrahpaşa hacettepe yaz gitsin yaw bırak fen-edebiyatı şuan odtü bile 90k larda alıyor fiziği bırak bu işleri...

Hee illaha bn kararlıyım fen-edebiyat yazcam diyosan
    BOĞAZİÇİ MATEMATİK yaz en azından birçok işbirliği ve diğerlerine göre iş imkanı çokdur...

K.g inş hayırlı bir tercih yaparsın... Ama şunu unutma snn yerinde olmak isteyecek milyonlarca kişi vardır.. Yazık etme kendine geleceğini düşün.

• quote:

Orijinalden alıntı: kesin izmirli35

Troll . net. O kadar çalışacak zekası varda kendi siralamasinimi hesaplayamiyor ya yapmayın arkadaşlar.

Adam 62. Olmus ne trolu

• quote:

Orijinalden alıntı: All men must serve

Geldi :D
    hocam kolej mi okudun ?
    bu ingilizceyi nasıl yaptın ?

edit: okul kodundan baktım.
    kaliteli okulmuş gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi format159 -- 25 Temmuz 2015; 22:18:22 >

• Sjsjsj bu bizim dershanenin şeyi orada yazan dereceler 6-7 kişiye falan ait ama ben jale tezer fen lisesinde okudum egitimi cok güzeldi yani ingilizcem de iyiydi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.