Şimdi Ara

Arkadaslar ilk 100 gelir mı lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar lütfen yardım edin kimse umursamiyor. Ygs'em resimdeki gibi LYS'de mat 49'a 1 geo full fizik kimya biyoloji 1er yanlis bi de kçç sorusu var iptal edilecek o. Ingilizce de 76'ya 4 yaptım herhangi bir puan türünden ham puan ilk 100 gelir mı bursu alabilir miyim? Okul puanım da 94,475 isteyenler düz sıralamamda da tahminde bulunabilir
     Arkadaslar ilk 100 gelir mı lütfen yardım

• gelir, hayirli olsun
  • All men must serve A kullanıcısına yanıt
    sınava hazırlanırken forumu ne sıklıkla kullandın acaba?
  • Ya ben sınav sonucu yorumu alabilmek icin kayıt oldum ama bilgisayar vaktimden kısmadım yani her gun 2 saat bilgisayar basindaydim ama uykumdan kıstım yani 4-5 saat uyudum
  • Helal olsun kardeş her alanda iyisin ing bile var imreniyorum sizlere
  • okul puanın az giremezsin
  • Ham puan zaten okul puanı TÜBİTAK falana bakilmiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Up
  • umursayacak kisi sayisi turkiyede baya bi az hocam saka bi yana tebrikler
  • Gelir gibi hocam tebrikler
    Hedef neresi
  • bence cok rahat gelir
  • Çok rahat gelip ydde ilk 100 yabancı dil okuyanlar zaten Ygsde bu kadar neti yapmasına gerek Yok ve de çoğuda bu kadar yapmaya çalışmazlar
  • JohnnyCash kullanıcısına yanıt
    Ya ben temel bilim okuyacağım burs icin çalıştım malum puanları dusuk. Odtu bilkent Boğaziçi fizik arasında gidip geliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: All men must serve

Ya ben temel bilim okuyacağım burs icin çalıştım malum puanları dusuk. Odtu bilkent Boğaziçi fizik arasında gidip geliyorum

dostum temel bilim okumakta kararliysan bilkent oku derim. yurt disi baglantilari cok yuksek
  • tahmin alabilir miyim, up
  • quote:

Orijinalden alıntı: isvicresiz bilim adami

quote:

Orijinalden alıntı: All men must serve

dostum temel bilim okumakta kararliysan bilkent oku derim. yurt disi baglantilari cok yuksek

Kardes nasıl çalıştın neler çözdün program varsa atar misin
  • Troll . net. O kadar çalışacak zekası varda kendi siralamasinimi hesaplayamiyor ya yapmayın arkadaşlar.
  • Dilci oldugumdan biliyorum bu YGS ile kesin girersin dilde ilk 100e.
  • hayırlı olsun, geldi bile.
  • kesin izmirli35 K kullanıcısına yanıt
    Sıralama gelsin ss atarım da endişeliyim baya ilk 100 cok sakat rehberlikciyle konuştum o da cevap vermiyor fikir almak icin kayıt oldum
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.