Şimdi Ara

arkadaslar ilk defa iddaa oynayacagim yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar yasim 22 ama iddaa oynamak bugune nasip oldu iddaadaki bazi kavramlari bilmiyorum mesela alt ve ust. arkadasim alt ve ust un beklenen seyirciden daha cok kisi gelirse ust tutar daha az gelirse alt tutar demisti ne kadar dogru. iyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kate Upton Sen NAPTIN

merhaba arkadaslar yasim 22 ama iddaa oynamak bugune nasip oldu iddaadaki bazi kavramlari bilmiyorum mesela alt ve ust. arkadasim alt ve ust un beklenen seyirciden daha cok kisi gelirse ust tutar daha az gelirse alt tutar demisti ne kadar dogru. iyi forumlar.

Bizle dalga mı geçiyorsun yoksa gerçekten yardımcı olmamızı mı istiyosun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: capbuq

quote:

merhaba arkadaslar yasim 22 ama iddaa oynamak bugune nasip oldu iddaadaki bazi kavramlari bilmiyorum mesela alt ve ust. arkadasim alt ve ust un beklenen seyirciden daha cok kisi gelirse ust tutar daha az gelirse alt tutar demisti ne kadar dogru. iyi forumlar.

Bizle dalga mı geçiyorsun yoksa gerçekten yardımcı olmamızı mı istiyosun?

hayir dalga gecmek gibi bir niyetim yok. niye bu dusunceye yoneldiniz

• O zaman arkadaşınız sizi güzel bi dalgaya almış. Maçta üst olması demek gol sayısının 2 den yüksek olması demektir. Alt demek toplam gol sayısı en fazla 2 olacaktır demek. 3 olursa maç üst olmuş olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Gerçekse iyi kafaya almışlar ama güldürdün kardeş

1.5 alt - sadece 1 gol olacak
    1.5 üst - 2 ve üstü
    2.5 altı - gol 2'yi geçmeyecek
    2.5 üstü - 3 ve üstü gol olacak
    3.5 üstü - 4 gol ve fazlası
    3.5 altı - toplam 3 golü geçmeyecek

Bir de bunun İY 1.5 altı ve üstü versiyonu var ilk yarıdaki 1 gol veya 2 gol ve üstü için oynanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Babblebabble

quote:

Gerçekse iyi kafaya almışlar ama güldürdün kardeş

1.5 alt - sadece 1 gol olacak
    1.5 üst - 2 ve üstü
    2.5 altı - gol 2'yi geçmeyecek
    2.5 üstü - 3 ve üstü gol olacak
    3.5 üstü - 4 gol ve fazlası
    3.5 altı - toplam 3 golü geçmeyecek

Bir de bunun İY 1.5 altı ve üstü versiyonu var ilk yarıdaki 1 gol veya 2 gol ve üstü için oynanıyor.

gayet açıklayıcı olmuş

• quote:

Başlayıp da hayatını söndürme, hazır bulaşmamışsın hiç bulaşma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.