abi bu sabah bi tane adam daha soyuluyodu son onda iteleri aktardılar ama adamlar hala şifreyi biliyolar
şu şifreler değişse
cafeler dikkat
quote:
Orjinalden alıntı: ozanhasmet1
ev gibisi yok
harbiden de ole
bende evde oynuyodum
asla dp olmayan cafe lere gitmeyin
abi dp olamayan cafeye gitme diyonda dp var ama carın şifresini gene öğreniyolar
arkadaşlar herkezin bu onu hakkında bilgilenmsini istiyorum
not:bu topic i güzel yerlere getirelim lütfem
quote:
Orjinalden alıntı: yasr_tr
ARKADAŞLAR İNTERNET CAFELERDE ŞİFRELER ÖĞRENİLİYOR SLECK CAREKTER YAPARKEN DİKKAT EDİN BENİM ÖYLE CARIM GİDİYODU
UNUTMAYIN knight OOYNADIKTAN SONRA MUTLAKA BİLGİSAYARI YENİDEN BAŞLATIN
select charecter ve bilgisayarı yeniden başlatmanın mantıklarını çözemedim bilgisayarı yeniden başlatmanın mantığı deep freze yi düşünüosun sanırsam, ama bilgisayarı yeniden başlatana kadar adam işini yapmış olcak.en önemlisi güvenlik programları select charactere yorumum yok saçma
böle char çalma olayları çok oluyo yaw.
YA HER TÜRLÜ ÇALABİLİRLER İŞTE GENEDE RESET ATIN DEĞİŞİK DEĞİŞİK ÇALMA ŞEKİLLERİ VAR SEN ATMA O ZAMAN RESET
AMA DİYOMKİ HER KEZDE AYRI BI PRAGRAM VAR DEĞİŞİK DEĞİŞİK ÇALINIYO İŞTE SEN BİLİYOSAN YAZ OZAMAN ... YADA HİÇ YAZMA Bİ FİKİR DİMİ BU SAYGILI OLUN BİRAZ
benim önerdiğim ekran klavyesi ile girmede regedit yardımıyla öğrenebiliyorlar ise şöyle yapın oyuna girmeden regetiditi kaydedin. daha sonra ekran klavyesi ile şifrenizi girin oyundan çıktıktan sonra kaydettiğiniz regediti tekrar yükleyin . Bu yolla çalabileceklerini hiç sanmıyorum. Kolay Gelsin
saol kardeş başka bi önerisi olan varmı lütfen herkez bildiklerini yazsın
quote:
Orjinalden alıntı: yasr_tr
ARKADAŞLAR İNTERNET CAFELERDE ŞİFRELER ÖĞRENİLİYOR SLECK CAREKTER YAPARKEN DİKKAT EDİN BENİM ÖYLE CARIM GİDİYODU
UNUTMAYIN knight OOYNADIKTAN SONRA MUTLAKA BİLGİSAYARI YENİDEN BAŞLATIN
hani sizin bi zamanlar nova şifreleri yazdıgınız yer varya işte ordan
bilgisayarlarda deepfrezee die bi prgoram var (dipfriz) o varsa korkmayın bilgisayara reset atılınca hackerlerın maili banlanıyo otomatikman ya da o mail siliniyo
arkadaşım ama dp siliniyo diyon ama genede öğreniyolar başka bi yolu var bu işin
yaw arkadaşlar ne yapacazsak yapalım şifrede değişmiyo zaten sinir oldum üyelik aldım gene değişmedi yardım pls
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme