Şimdi Ara

Arkadaşlar internette depolama hakkında bir sorum olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Benim sorunum şu, telefonumda çok fazla fotoğraf var ve ben bu fotoğrafları internete depolamak istiyorum. Dropbox tarzı bir uygulama ile bu yapılabilir mi? Şu an telefonumda google photos uygulaması yüklü ve onunla internete yüklüyorum. Ama araştırdığıma göre 60 gün içerisinde bu fotoğraflar siliniyor imiş. Benim isteğim bir program internete depolayacak ve telefonumda fotoğraf saklamaya ihtiyacım olmayacak. Silmeyi düşünüyorum fotoğraflarımı. Böyle internet galerisi, depolama aracı var mıdır acaba? Varsa yardımcı olursanız sevinirim. İyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Telefon için varmı bilmem ama ben kızımın bütün fotolarini PC den picasa ile google+ a yukluyorum, belli bir çözünürlüğe kadar olan fotonlar için sınırsız depolama alanı sunuyor. O hesabımi da herkese kapalı tutuyorum dijital bir fotoğraf albümü oluşturdu diye bilirim.

Yine google in drive diye bulut depolama imkânı var mobil için de uygulama var bende şuanda 15 GB kapasite var ne zmn açtım bu 15 GB standart herkese verilen mi kesin bilgilm yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kulak_kiri

Telefon için varmı bilmem ama ben kızımın bütün fotolarini PC den picasa ile google+ a yukluyorum, belli bir çözünürlüğe kadar olan fotonlar için sınırsız depolama alanı sunuyor. O hesabımi da herkese kapalı tutuyorum dijital bir fotoğraf albümü oluşturdu diye bilirim.

Yine google in drive diye bulut depolama imkânı var mobil için de uygulama var bende şuanda 15 GB kapasite var ne zmn açtım bu 15 GB standart herkese verilen mi kesin bilgilm yok.

Peki google photos ile yapılabilir mi hocam? Sonra telefondan silsem fotoğraflarımı?

• Wunduniik kullanıcısına yanıt
    Google photos kullanmadım hoccm hic ne desem yalan olur o yuzden

• Banada lazim oyle bir sey de guvenemiyorum sonradan butun resimleri kaybetmek var isin ucunda

Keske evernote bulut depolama acsa

• En guzeli evde yedeklemeniz. Disk yada dvd en guzeli.

• dropbox kullaniyorum. Bilgisayara da yükledim, iki taraflı iyi oluyor. Telefon için data kAblosu ya fa da wi-fi ağı kullanma gereği duymuyorum hiç. Tavsiye edebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: system_25

dropbox kullaniyorum. Bilgisayara da yükledim, iki taraflı iyi oluyor. Telefon için data kAblosu ya fa da wi-fi ağı kullanma gereği duymuyorum hiç. Tavsiye edebilirim.

Hocam Dropbox ta telefondan yedekleyebilir miyiz? Sanırım onda ki tek sorunum fotoğrafları tek tek yüklemesi idi. Seçmek zor geldi tek tek tek bana. Ah bi klasör olarak atsa..

• Google drive
    Yandex disk

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben mega v1 kullanıyorum. Hem bilindik bir yer hem de 50gb depolama alanı veriyor. Üstelik uygulaması çok kullanışlı. Yüklerken kasma felan yapmıyor kamera klasörünü kendi yedekliyor

• google drive öneririm.Hemen hemen her bilgisayarda internet varken flash bellek bile kullanmaya gerek yok.Resimleri,belgeleri,videoları oraya kaydet ister bilgisayardan aç ister telefondan 15 gb alan var olmadı bi hesap daha aç 30gb olsun.
  • eqoss kullanıcısına yanıt
    Hocam google drive google photos ile beraber mi çalışıyor? Çünkü google photos ile yedekleri her şeyi ve google drive yerine google + da görüyorum fotoğraflarımı. Ama google drive da 11.2 gb kaldı yazıyor şu an.

• Dropbox kullanıyorum, 53 GB ücretsiz alanım var, telefonda hiç resim tutmadığım için hem telefon kasmıyor hemde pc den istediğim zaman resimlere ulaşabiliyorum.Benim androidde en faydalı bulduğum program Dropbox

• Bende öyle olmuyor.Muhtemelen bi yerlerde paylaşılsın diye işaretli kalmıştır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.