Şimdi Ara

Arkadaşlar İphone 4 Önemli Sorunum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ben cok arastırmama rağmen cok fazla bişey anlayamadım sorunlarımın çözümüme. Benim İphone 4 Sim Kilitli bir telefonum var ve Sürümü 4.3.3 yazıyor. Cydia denilen yerden ücretsiz uygulamalar yüklemek istiyorum . Bu jailbreak dedikleri şeyi yapmadım ürün geldiği gibi elimde . Jailbreak sitesine girdim telefondan ve Cydia yı yükledim telefona şimdi kullanabiliyorum sanırım ama jailbreak yapmadan nasıl oldu? Birde bir kaç uygulama yüklesem sim kilitli olduğu için bir sorun olur mu ? 4.3.5 sürümüne yükseltmedim daha. Kısa ve öz anlatabilirseniz sorularımı sevinirim arkadaşlar.

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultraoguz112 -- 11 Ekim 2011; 21:11:40 >

• arkadaşlar yokmu su acemi cahile bir iki kelimeyle izah edecek :(
  • Jailbreak.me üzerinden cydiayı yüklerseniz cihazınıza jailbreak yapmış olursunz. Jailbreak sadece pc üzerindne müdahale ile değil bu şekilde de yapılabiliyor. Program yüklerseniz bir sıkıntınız olmaz. 4.3.5'e yükseltmenizi tavsiye etmem jailbreakiniz gider ve 4.3.5 için henüz untethered jailbreak mevcut değil. Tavsiyem ios5 untethered jailbreaki bekleyin eğer tethered ile uğraşamam derseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraoguz112

Merhabalar ben cok arastırmama rağmen cok fazla bişey anlayamadım sorunlarımın çözümüme. Benim İphone 4 Sim Kilitli bir telefonum var ve Sürümü 4.3.3 yazıyor. Cydia denilen yerden ücretsiz uygulamalar yüklemek istiyorum . Bu jailbreak dedikleri şeyi yapmadım ürün geldiği gibi elimde . Jailbreak sitesine girdim telefondan ve Cydia yı yükledim telefona şimdi kullanabiliyorum sanırım ama jailbreak yapmadan nasıl oldu? Birde bir kaç uygulama yüklesem sim kilitli olduğu için bir sorun olur mu ? 4.3.5 sürümüne yükseltmedim daha. Kısa ve öz anlatabilirseniz sorularımı sevinirim arkadaşlar.

Teşekkürler

Sim kilitli ise versiyon yukseltirken dikkatli olmanizi oneririm, telefonunuzu kullanamayabilirsiniz.

• ha tamam anladım işte bende jailbreak.me den yükledim otomatik oldu onu anlayamamıştım tamam teşekkür ederim versiyonumu yükseltmem bu yüzdende sim kilitle ilgili bi sorun yaşamam heralde. tekrar teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.