Merhaba, İos 14 güncellemesiyle birlikte, şirket mail hesapları son 1 aylık maillerini görüntülemekte. Araştırdım, eşzamanlama ile sınırsız yapabilirsiniz deniliyor. Ancak Outlook hesabıma girince eşzamanlama var, şirket hesaplarında (2tane) eşzamanlama yok. Araştırdım ama bulamadım. 1 aydan önceki maillere ulaşamıyorum. Yardımcı olur musunuz? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pençe_1982 -- 13 Kasım 2020; 23:14:15 > |
Mail Eşzamanlama: iPhone'da Eski Mailleri Görme
Mail eşzamanlama, e-posta sağlayıcın ile cihazın arasında yeni e-postaların ve değişikliklerin gerçek zamanlı olarak senkronize edilmesini sağlayan bir özelliktir. Bu özellik sayesinde, cihazından gönderip aldığın tüm e-postaları diğer cihazlarında da görebilirsin.
iPhone'da mail eşzamanlama varsayılan olarak etkinleştirilmiştir ve sınırsız bir şekilde tüm e-postalarını eşzamanlar. Ancak, bazı durumlarda eski e-postalarını iPhone'unda göremeyebilirsin. Bunun nedeni, e-posta sağlayıcının eski e-postaları sunucularında yalnızca belirli bir süre saklaması olabilir. Bu süreyi e-posta sağlayıcının ayarlarından kontrol edebilirsin.
Eski maillerini görmek istiyorsan, şunları yapabilirsin:
- E-posta sağlayıcının web sitesine giriş yaparak tüm e-postalarına erişebilirsin.
- E-posta sağlayıcın tüm e-postaları destekliyorsa, iPhone'undaki "Hesaplar" ayarlarından "Eski Mesajları Al" seçeneğini etkinleştirebilirsin.
- Outlook uygulamasını kullanıyorsan, "Ayarlar" > "Hesaplar" > "Outlook Hesabı" bölümüne giderek "Tüm Mesajları Eşitle" seçeneğini etkinleştirebilirsin.
Mail eşzamanlama, e-postalarına tüm cihazlarından erişmeni sağlayan önemli bir özelliktir. Eski e-postalarını göremiyorsan, yukarıdaki adımları izleyerek sorunu çözebilirsin.