Bildirim
Arkadaslar kararsız kaldım pzrtesi alıcm lütfen son bir karsılastırma ep603 vs. cx300
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ve birde ep-630 u izmirde nerden bulabilirim bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen... -
bende ep630 war. hocam kullnıcıya göre değişir ama mesela cx300de asimetrik kablo war bence kullanışlı olmuyo.ep630 da normal v kablo war daha ii.
cx300ü kullanmadım ama ep630 un basları cx 300 e gore daha kuvvetliymiş.mid ve tizlerinede aynı diyolar.
bence cx300 e o kadar fark verme. ben cok memnunum ep630 umdan.
izmir meselesine gelincede eger bimeks, vatan bilgisayar, yada yalçınlar varsa bunlardan alabilirsin.
sayılarımla -
Ben Creative Ep630 derim. Bass'ı yeter yaa. Bass ve tiz alette süper. İki uç nokta da tatmin edici. Güzel alet yani. Creative'den yana kullanıyorum ben oyumu. Ben de dün aldım bu kulaklığı. CX300 denemiş birisi olarak Ep630 benim için daha iyi gibi. Her tür müziği dinliyorum ve hepsinde de tatmin edici bir ses var.
İzmir Karşıyaka'da **** var. Ben oradan aldım. Müşteri ile ilgilenmeleri hakikaten süper ve sahte ürün vermiyorlar.
Bahriye Üçok Bulvarı No: 15/3-C Karşıyaka İZMİR
Tel:0232 365 58 58
Telefon üzerine özel olarak getirttim. 40YTL'ye mâl oldu bana. Telefon edip ad,soyad,telefon veriyorsun, ürün geldiğinde sana telefon ediyorlar. Bana "Ücreti şu kadar, getirelim mi?" diye telefon ettiler, sonra da" Geldi. " diye telefon ettiler. Çok sağolsunlar.
G o l ddddd olacak orası :). Reklam olduğundan galiba, ama reklam olarak söylemiyorum. Reklamlık durum yok gerçi ,benşm tanıdık,akraba vs. değil :D.
-
cok tesekkür ediyorum arkadasım yalcınlara baktım bulamadım pzrteside bimekse bakıcam artık yoksada getirticem cok ovdüler bu kulaklıgı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X