Arkadaslar kasaya 21 gb koymaya calistim ama enfazla 2099... küsür koydum 21 olmadi koyulmuyor paralarin silindigini biliyorum benimde daha onceden 10 gb mi sildiler acaba 21 gb yi gecen biri hosta koydumu gbsini ben benim kilerini silver bar yaptim ne yapalim artık :)Knightta bu gb silme isi nereden ve ciktiysa hangi geri zekalinin fikriyse merak ediyorum valaha oyunu geri alsalar daha iyi idi bune ya 10 gb tasi yoksa sileriz miletin parasini sil sacmaladilar iyice.
k2 hesapta yapma istedigi sey..dupe yonteminle cogalan piyasadaki paralari kaldirmak..tabii isin en basit yani..her zamanki gibi yine olayin nedenlerini cozmek degil,basitce her bug yaptigi gibi kullanicilari zora sokucak madur edicek yontemler ve kisitlamalar...hesapta yaptigi bu.. bana kalirsa yaz donemi malum okullar kapali milletin oyuna ilgisi artti e ne yapabilim k2 fazla milletten para koparmak icin..tabiki yaz hatta kisin yeticek dupe paralasini silmek silince hem pus satisi articak hemde gb azaldiginda el altindan sattigi gblerden daha fazla kar edicek..amac bu..gorstermelikte yapilan ortada..sonuc belli..gene madur olan oynayan insanlar..kazanan gene k2 ve yandaslari.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >