Şimdi Ara

Arkadaşlar Kız Arkadaşımın Doğum Günü Olayı Var Tavsiye Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili dostlar öncelikle merhabalar. Mayıs ayının sonuna doğru kız arkadaşımın doğum günü var. Ben de güzel ve özel bir doğum günü geçirsin istiyorum. İstanbul'da ikamet ediyoruz. Mümkün olduğunca sessiz sakin az müşterili, şirin, vintage havası olan, tatlısı güzel ve çeşitli olan, mümkünse deniz manzarası olan kafe tavsiye edebilir misiniz? Bildiğim kadarıyla anadolu yakasında çok var böyle yerler. Kuzguncukta olsun Kadıköy'de olsun var diye biliyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. İkimiz de 20 yaşında ve öğrenciyiz. Bütçemi de çok aşmamalı Şimdiden teşekkürler yardımlarınız için...

• Kimse de yardim etmemis uzuldum, umarim guzel geçmiştir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hubalahubhub kullanıcısına yanıt
    Öncelikle benim derdimle dertlendiğiniz için teşekkür ederim. Doğum günü çok güzel geçti. İlham olabilmesi adına yazayım buraya da. İlk olarak her kız gibi benim de kız arkadaşım çikolatayı çok sever. Ben de biletixte gezerken kahve dünyasının çikolata atölyesi etkinliğine rast geldim 2 kişilik bilet aldım. Etkinlik güzeldi bizden ayrı bir çift daha vardı. Mutfak tarzı bir yerde çikolata yaptırdı bir aşçı bize. 10 senedir kahve dünyasında çalışan bir bayan bize hocalık yaptı. Çok tatlı bir hanımefendiydi güleryüzlü ve "özellikle" istekli davrandı bize. Yaptığımız çikolatalar da bize kaldı. Ve inanılmaz çok vardı çikolatadan. Arkadaşlarımız dağıttık. Akşamında da sevdiği dostlarını toplayıp kareoke bara götürdüm orada da gönlümüzce eğlendik şarkılar söyledik. Bütün gün böyle geçti zaten. Diğer arkadaşlara da ilham verebildiysem ne mutlu bana

• TheMagnif kullanıcısına yanıt
    Sizin adiniza sevindim keyifli, dolu dolu ve farklı bir gün gecirmissiniz. Mutluluğunuz daim olsun :)

• Çok teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.