Şimdi Ara

Arkadaslar knight hatalarına 100%100 cozum ve launcerh de cıkan hataların nasıl cozulecegi ee okuyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Burak1894bildirdi: "ARKADAŞLAR OYUN YÜKLEMESİNDE ÇEŞİTLİ SORUNLAR YAŞANDI OYUNA GİREBİLEN VE GİREMEYEN ARKADAŞLAR VAR BUNLAR İÇİN BU YAZIYI YAZIYORUM. DEVAMI..

slm arkadaşlar oyun yüklenimine en baştan başlıyacagım
    www.knightonlineworld.com adresinden oyunun aslını indiriyorus yani 1299 packi yapılmış olanı bunu indirip kuruyoruz daha sonra pc yi açıp kapıyoruz cünkü dll. dosyaları yerleşmeli daha sonra launchere girip bütün packleri yapıyorus burda karşımıza cıkabilecek 2 hata var
    1.ftp eror
    2.baglantı kurulaması
    1c.bu o klsaöre fazla indirim yapılmasından dolayı olur denemek zorundasınız
    2c.bu internnet baglantınızın hızlıyla alakalı

packleri yaptık ve en son 1332 packi yaptı ve bitti launcher otomatik kapanacaktır.yeniden pcyi açıp kapıyoruz vewww.knightonlineworld.com adresinden buseferde autopack adlı yama yı indiriyoruz setupuna tıklıyoruz ve o kendisini oyunu asıl klasörünün içine atıyor burda karşılaşılacak tek sorun var oda şu:
    ''the varsion on your PC is outdated and cannot bepached please download and ınstall a full clıent '' bu packleri tam kurmamasından dolayıdır son packin 1332 oldugunu kontrol edin.
    daha sonra son bir pack yapacak ve oyun artık hazıır.selametle
    "

• ya benim bi sorunum war arkdşım yardımcı olursan sevinirim, launcher a tıklıyorum hata raporu cıkıyo klasöre gidiyorum ordaki launchera tıklıyorum yine hata raporu cıkıyo son ihtimal olarak oyunu sildim ve tekrar yükledim patchleri yüklemek için launcher a tıkladım ve aynı hata lütfen yardımcı olun

• bu yazdıgım 4 hata dan birimi cıkıo?
  • hyr bunlardan değil hata raporu işte xp de cıkıyo ya bazen
  • xp hatası mı valla ben onun cozumunu 1rinci sayfada gordum istersen bi oraya bak XP SORUNLARINA 100% COZUM YAZIO
  • link werebilmen mümkün mü
  • EVT 1DK BEKLE OLUR MU?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garip bir sorun yada bug ios 12
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • saol bakıcam
  • bak hatanın resmi bu LauncherHatası
  • hmmm.. yeni cd aL :) yada tekrar indir...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.