Şimdi Ara

arkadaşlar köylerinizi görelim...(RESİMLİ) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
1.325
Cevap
15
Favori
142.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Stones

Bu da benim köy, 13 günde yaptım.

Ozcan hocanın köy yakıyor.

Rds hocam çok gelişmelisin çook

arkadaşlar köylerinizi görelim...(RESİMLİ)

13 gunde iyi geliştirdin köyü maşallah.
    Bizim klanın havasındanmı yoksa suyundanmıdır bilmem herkes hızlı gelişiyor.

• arkadaşlar bi sorum olacak . köy binasını neden hep dışarı koyarlar ? köy binası yıkılınca kaybtmıyor musun dırek , şampıyonluktakıler bıle hep dısarı koyuyor da ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frat.

arkadaşlar bi sorum olacak . köy binasını neden hep dışarı koyarlar ? köy binası yıkılınca kaybtmıyor musun dırek , şampıyonluktakıler bıle hep dısarı koyuyor da ?

Amaç ganimeti korumak hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m4dlgc

quote:

Orijinalden alıntı: Frat.

arkadaşlar bi sorum olacak . köy binasını neden hep dışarı koyarlar ? köy binası yıkılınca kaybtmıyor musun dırek , şampıyonluktakıler bıle hep dısarı koyuyor da ?

Amaç ganimeti korumak hocam

anladım hocam bende dısarı koyum o zaman cok calıyolar yoksa :) teşekkürler
  • Buda benim köy 2 gün oldu. Savunma ve gelişme için tavsiyelerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redloves -- 20 Ocak 2014; 22:11:11 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • redloves kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun bina yükseltmeden bütün silah,kaynak depo ve duvarlarınız yükseltip öyle devam edin bina dışarıda olsun petek şeklinde örebilirsiniz geri kalan köyü
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezka44

Hayırlı olsun bina yükseltmeden bütün silah,kaynak depo ve duvarlarınız yükseltip öyle devam edin bina dışarıda olsun petek şeklinde örebilirsiniz geri kalan köyü

Köyün son hali bu şekilde devam edicem.

• Yaklaşık bir buçuk aydır oynuyorum. Şuan köy binam seviye 7 oldu fakat köy dağınık o yüzden. Seviye 7 basılırken ki resimlerini ekliyorum

Bunlarda bonus olsun, ganimet yönünden şanslı olduğunu düşünüyorum:)

• quote:

Orijinalden alıntı: redloves

quote:

Köyün son hali bu şekilde devam edicem.

böyle iyi olmuş bir yükselmeden sonra petek örmeye devam edersiniz duvarları yükseltmeden ilermeyin

• sezka44 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah çok teşekkürler.

• Arkadaşlar tüm depoları bir yere koymak büyük bir hatadır . Duvarı yıkıp goblinleri salarsa tüm ganimetiniz gider ..
  • Buda benim yaklaşık 9-10 aylık köyüm. Oyunun başlarında sadece 9 TL ye 500 taş aldım başka harcamam yok.

• İki gündür girmiyorum oyuna. Büyük bi yük kalktı üstümden. Ben oluk durumdayım.
  • nasıl beyler? önerilerinizi bekliyorum.  arkadaşlar köylerinizi görelim...(RESİMLİ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayrakass -- 21 Ocak 2014; 20:59:47 >
  • 2 aylık :)
  • rds kullanıcısına yanıt
    bu köy bir çok kişide var hocam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayrakass

nasıl beyler? önerilerinizi bekliyorum.  arkadaşlar köylerinizi görelim...(RESİMLİ)

arkadaşım 3. inşaatçıyı almamışsın 1250 kupa ödülünde hataların en büyüğünü yapmışsın bence :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rds

İki gündür girmiyorum oyuna. Büyük bi yük kalktı üstümden. Ben oluk durumdayım.

iki gün girmesem kriz geciririm bağımlılık yaptı artık bırakmak için kliniğe yatmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: eturkmn

quote:

Orijinalden alıntı: ayrakass

nasıl beyler? önerilerinizi bekliyorum.  arkadaşlar köylerinizi görelim...(RESİMLİ)

arkadaşım 3. inşaatçıyı almamışsın 1250 kupa ödülünde hataların en büyüğünü yapmışsın bence :)

neden dostum çok mu gerekli? onun yerine barbar kral aldım :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rds

İki gündür girmiyorum oyuna. Büyük bi yük kalktı üstümden. Ben oluk durumdayım.

iki gün girmesem kriz geciririm bağımlılık yaptı artık bırakmak için kliniğe yatmak lazım

Birşey olmuyor hocam hala hayattayım. Bağlımlılık kısmı doğru. Ama kurtulması da kolay.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.