Bildirim
arkadaşlar köylerinizi görelim...(RESİMLİ) (13. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: burcink
İki aydır oynuyorum arkadaşlar sanki daha çok fırın ekmeğe ihtiyacım var gibi ?
Saygılar
Savunma ve duvarlar aşırı düşük kalmış.Savunma birimlerini fullemeden köy basmamanızı öneririm.Bir de o köy düzeni çok kötü.6 seviye köyü olan biri bile çok rahat alır ganimetinizi.
http://clashofclansbuilder.com/highest/0?textSearch=&authorSearch=&storageSearch=&typeSearch=&levelSearch=7
Buradan köy düzeni bakabilirsiniz.
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: sezka44
quote:
Orijinalden alıntı: v1gor
Arkadaşlar selam,
2gün önce köy binasını 9a yükselttim ama 8deki düzeni halen bozmadım.
Nette birkaç köy buldum ama kara veremiyorum tavsiyeniz varsa alabilirim.
Ayrıca ek'e birkaç köy koyuyorum onlarıda yorumlarsanız sevinirim.
Teşekkürler...
sondaki köy güzel duruyor kupa kasmak için ideal bir düzen duvarlarıda yükseltince iş görür yani
Dediğin kötü yaptım ama 2 saldırı alıp vazgeçtim dağıttım köyü.
O köye yandan girdiğinde healer veya healt büyüsü ile köy binasına kadar rahat yürünüyor. O adam nasıl kupa yapmış öyle hayret.
Neyse bende netten bir köy buldum dış duvar düzenini kendim geliştirdim.
3 tane sağlam saldırı aldım en fazla %45 yıkabildiler hemde havanlardan biri tamirdeydi.
Gayet iyi gibi. Tavsiye eder ve yorumlarınızı beklerim :)
Edit; İçeriye kurduğum 2 altın madeninin yerine 2 adet x topu koyduğumda herşey daha güzel olacak :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi v1gor -- 27 Ocak 2014; 10:00:57 >
-
Yeşil taşlar indirime giriyor mu ki ? Çok pahalı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: sezka44
quote:
Arkadaşlar selam,
2gün önce köy binasını 9a yükselttim ama 8deki düzeni halen bozmadım.
Nette birkaç köy buldum ama kara veremiyorum tavsiyeniz varsa alabilirim.
Ayrıca ek'e birkaç köy koyuyorum onlarıda yorumlarsanız sevinirim.
Teşekkürler...
sondaki köy güzel duruyor kupa kasmak için ideal bir düzen duvarlarıda yükseltince iş görür yani
Dediğin kötü yaptım ama 2 saldırı alıp vazgeçtim dağıttım köyü.
O köye yandan girdiğinde healer veya healt büyüsü ile köy binasına kadar rahat yürünüyor. O adam nasıl kupa yapmış öyle hayret.
Neyse bende netten bir köy buldum dış duvar düzenini kendim geliştirdim.
3 tane sağlam saldırı aldım en fazla %45 yıkabildiler hemde havanlardan biri tamirdeydi.
Gayet iyi gibi. Tavsiye eder ve yorumlarınızı beklerim :)
Edit; İçeriye kurduğum 2 altın madeninin yerine 2 adet x topu koyduğumda herşey daha güzel olacak :)
Buda iyi olmuş x topları eksik onlarda kurulunca duvarları yükseltmek lazım yoksa kolaylıkla girerler
-
quote:
Orijinalden alıntı: Bahattin Abi
Yeşil taşlar indirime giriyor mu ki ? Çok pahalı
gemler kolay kolay indirime girmez ben girdiğini görmedim ancak etrafdaki ağaclardan taşlardan birer ikişer cıkıyor yada birinci klana dağıtım yapıyorlar. -
-
Köy binasının seviyesi için gayet iyi olmuş Furkangok -
zaten 3-4gün önce bina 6 oldu .. gelişmeye devam :D teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi napsterbaby -- 27 Ocak 2014; 17:18:21 > -
furkan benide klana alirmisiniz. 4. seviye köy var. yeniceri ismi hoşuma gitti.
quote:
Orijinalden alıntı: redloves
furkan benide klana alirmisiniz. 4. seviye köy var. yeniceri ismi hoşuma gitti.
Hocam benim klana gel, yeni kurduğum bu sebeple klan oturana kadar istediğin kadar asker atarım. 5 seviye tüm askerler
Klan ''BALKAN'' ismim krstarica
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 27 Ocak 2014; 19:05:00 > -
Hocam klan benim değil klan büyügüde değilim nasıl yapacaz alım isini anlamadım vallahi bir yol gösterin yapiyim nasıl yardımcı olabilirim -
@kristicana ve @furkan tsk.ler. simdilik iyi bir klan buldum memnunum simdilik. eger ileride sıkıntı olursa size basvururm
-
-
Doğançal köyü sivas
Tamam beni öldürmeyin sadece bir şakaydı asıl clash of clans köyüm:
Köy binası 5 ile yapılabilen en güçlü köyü yapıyordum o yüzden köy binam az. 3 iksir ve 3 altın madenini 1 arttırmak dışında birşey kalmadı. 600K altın olunca madenlerden çalmasınlar diye saldırarak 150k daha aldım 6 ya başladım.
Merak ettiyseniz neden beyaz sancak yok, ben asla pes etmem
-XxXKeRrRim31
Ama bu ciddiydi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi su_şişesi -- 1 Şubat 2014; 13:05:59 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X