Bildirim
arkadaşlar köylerinizi görelim...(RESİMLİ) (41. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
-
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: dark dragon
quote:
Orijinalden alıntı: sezka44
quote:
Orijinalden alıntı: CSDFL
Yorumları alalım
gayet başarılı duvarlara yüklenmeye devam edin bina yükseltmeden dizilişte gayet iyi gözüküyor savunma iyi
Senin köy ne alemde hesabı sattığımdan beri bu başlığa pek bakmıyorum.
atayım son halini
-
-
işte son hali -
quote:
işte son hali
Fena değilbenim sattigim eleman 4290 kupa yapmış köyü, United turks klanindaki omazi hesabı. Kendisine başarılar diliyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Bonafide
bende yeniyim daha hiç para harcamadım bir de ilk başlarda falan bilmediğimden sonradan pek birikmez diye can sıkıntısından bütün yeşil taşları bitirdimköy binasını 7 yapıyorum o yüzden düzeni pek önemsemedim. 7 olsun 1 veya 2 inşaatçı alıcam.
vay be bayağı zaman geçmiş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Haroeris
quote:
herkezin köyü baya gelişmiş donanım haber klanıda cok iyi olmuş
Tesekkurler donanim haberi yanlis hatirlamiyorsam kasimdan beri var bu arada koyun gercek hali bu 10.seviye yapmadim koy binasini :)
Ne kadar elmas çektiniz?
Ben 1000 elmas bekliyorum çok zor hiç elmas harcamıyorum inşaatçı için ama toplanmıyor ya gerçekten çekiyimmi?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ache The
quote:
quote:
Tesekkurler donanim haberi yanlis hatirlamiyorsam kasimdan beri var bu arada koyun gercek hali bu 10.seviye yapmadim koy binasini :)
Ne kadar elmas çektiniz?
Ben 1000 elmas bekliyorum çok zor hiç elmas harcamıyorum inşaatçı için ama toplanmıyor ya gerçekten çekiyimmi?
Hocam elmas cekmenize hic gerek yok bence ben bi kere çektim onunla barbar krali aldim yani direk bitti onun haricinde 4 iscim 1450 elmasim var dedigim gibi sadece kral için cektim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Ne kadar elmas çektiniz?
Hocam elmas cekmenize hic gerek yok bence ben bi kere çektim onunla barbar krali aldim yani direk bitti onun haricinde 4 iscim 1450 elmasim var dedigim gibi sadece kral için cektim
Dimi asıl zevki böyle çıkıyor kendi emeğinle :)
-
Aynen hocam ben kral içinde cekmeyecektim de bana sürpriz yapmis arkadaşlar onlar almis
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Yorumları alalım
gayet başarılı duvarlara yüklenmeye devam edin bina yükseltmeden dizilişte gayet iyi gözüküyor savunma iyi
Peki sizce kaç TL eder askerler balon goblin pekka valkyre golem simsek buyusu dalkavuk hariç ful
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Aynen hocam ben kral içinde cekmeyecektim de bana sürpriz yapmis arkadaşlar onlar almis
Kara iksir kasmak çokmu zor? -
quote:
quote:
Kara iksir kasmak çokmu zor?
Aldigim zaman zordu yani ben kotuydum ama daha biraz önce gozumu kirpmadan 40 k harcadimtabiki diğer madenlere gore yine zor düşün Alton en fazla 8m olurken kara iksir 200k olabiliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glixby -- 4 Ocak 2015; 15:54:41 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
Yorumları alalım
Peki sizce kaç TL eder askerler balon goblin pekka valkyre golem simsek buyusu dalkavuk hariç ful
bu haliyle cok bişey etmez sanırım o yüzden biraz daha kasmak lazım verseler verseler 100-150 anca
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X