Bildirim
arkadaşlar köylerinizi görelim...(RESİMLİ) (51. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
eyvallah bro klana reklam yapmak istemiyorum. ismimi saklamamın özel bi nedeni var -
-
-
-
-
-
http://i.hizliresim.com/VV5YVZ.png
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
yok harcamıyorum. aklımı aldım. :) 1 haftalık oynama ile 1 ile 10 puan arasında kaç verirdiniz. bu arada kupayı kaçta tutmam gerekiyor köy binasıl seviye 4 :) -
-
quote:
Orijinalden alıntı: ea1993
yok harcamıyorum. aklımı aldım. :) 1 haftalık oynama ile 1 ile 10 puan arasında kaç verirdiniz. bu arada kupayı kaçta tutmam gerekiyor köy binasıl seviye 4 :)
10 üzerinden 10 yani gayet iyi bu kadarlık oynamaya bu seviyelerde kupa kasmaya gerek yok fazla tek hedef bol bol altın şurup çalıp köyü hızlı bir şekilde büyütmek -
-
-
Daha koy binam 7 oldu burda benden daha tecrubeli arkadaslar vardir. Sana verebilcegim en guzel tavsiye herseyi o belediye binasinin izin verdigi seviyede en ust kademeye cikart,oyle bas koy binani. Ben oyle yaptim gayet rahat oluyor. Cunku oyunun asil amaci bulundugun seviyenin en iyisi olmak.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
aynen bol bol hırsızlık yapıyoruz :) hocam çok tşk ederim. -
Benim koyum boyle. Gayet memnunum. Yeni gectim 7.seviyeye. Yeni savunma binakarini digerlerine esitleyip,duvar ve labaratuar arastirmalarini tamamliyorum. Barbar ve okcu taktigi ile ganimet sikintisida cekmedim hic. Tek problem kara iksir onuda halledicem yakinda
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
hocam dediğin gibi yapıyorum. her şeyi son seviye yükseltip ondan sonra köy binası yükseltiyorum. elimden geldiğince de savaş yapmıyorum. ben bu forumdaki arkadaşlardan çok şey öğrendim gerçekten buradakiler birbirlerine çok yardımcı oluyorlar. sanal ortam bile olsa bir birliktelik yardımlaşma vs var :) hocam sana ve herkese çok tşk ederim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X