Şimdi Ara

arkadaşlar köylerinizi görelim...(RESİMLİ) (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.325
Cevap
15
Favori
142.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: römercan

Önerileriniz beklerim
     arkadaşlar köylerinizi görelim...(RESİMLİ)

Oyuna birçok kez ara verip tekrar basladim duvarlar bitince koy binasuni basmayi düşünüyorum. arkadaşlar köylerinizi görelim...(RESİMLİ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi römercan -- 6 Nisan 2015; 17:35:28 >

• buda benim köy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heidinindedesi -- 6 Nisan 2015; 21:27:53 >
  • sezka44 kullanıcısına yanıt
    eyvallah bro klana reklam yapmak istemiyorum. ismimi saklamamın özel bi nedeni var
  •  arkadaşlar köylerinizi görelim...(RESİMLİ)

Köyün son hali.
  •  arkadaşlar köylerinizi görelim...(RESİMLİ)

Buda benim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buda benim uyduruk köy. Daha çok işi var.

• Buda benim köY 11 aydır yatiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: starvays

Buda benim uyduruk köy. Daha çok işi var.

gayet başarılı duruyor uyduruk falan değil yani

• http://i.hizliresim.com/VV5YVZ.png

• Umut var mı beyler. 1 haftadır oynuyorum :) yeşil gemleri boş yere harcadım ama neyse :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ea1993

Umut var mı beyler. 1 haftadır oynuyorum :) yeşil gemleri boş yere harcadım ama neyse :)

baya oynamak gerekiyor yani gemler ileride cok lazım olacak bundan sonra boşa harcamazsınız

yok harcamıyorum. aklımı aldım. :) 1 haftalık oynama ile 1 ile 10 puan arasında kaç verirdiniz. bu arada kupayı kaçta tutmam gerekiyor köy binasıl seviye 4 :)
  • 1,5 senedir oynuyorum...Para harcamassanız bir zaman sonra ilerleme çok yavaş olmaya başlıyor...Şimdiye kadar 30tl harcadım oyuna...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rapator -- 15 Nisan 2015; 19:18:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ea1993

yok harcamıyorum. aklımı aldım. :) 1 haftalık oynama ile 1 ile 10 puan arasında kaç verirdiniz. bu arada kupayı kaçta tutmam gerekiyor köy binasıl seviye 4 :)

10 üzerinden 10 yani gayet iyi bu kadarlık oynamaya bu seviyelerde kupa kasmaya gerek yok fazla tek hedef bol bol altın şurup çalıp köyü hızlı bir şekilde büyütmek
  • Hocam düzen nasıl

• quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

1,5 senedir oynuyorum...Para harcamassanız bir zaman sonra ilerleme çok yavaş olmaya başlıyor...Şimdiye kadar 30tl harcadım oyuna...

kupa olayına girmek için hızlı büyümek hızlı büyümek içinde yeşil taş yeşil taş içinde para şartyoksa dediğiniz gibi çok yavaş ilerliyor oyun

• Daha koy binam 7 oldu burda benden daha tecrubeli arkadaslar vardir. Sana verebilcegim en guzel tavsiye herseyi o belediye binasinin izin verdigi seviyede en ust kademeye cikart,oyle bas koy binani. Ben oyle yaptim gayet rahat oluyor. Cunku oyunun asil amaci bulundugun seviyenin en iyisi olmak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    aynen bol bol hırsızlık yapıyoruz :) hocam çok tşk ederim.
  • Benim koyum boyle. Gayet memnunum. Yeni gectim 7.seviyeye. Yeni savunma binakarini digerlerine esitleyip,duvar ve labaratuar arastirmalarini tamamliyorum. Barbar ve okcu taktigi ile ganimet sikintisida cekmedim hic. Tek problem kara iksir onuda halledicem yakinda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam dediğin gibi yapıyorum. her şeyi son seviye yükseltip ondan sonra köy binası yükseltiyorum. elimden geldiğince de savaş yapmıyorum. ben bu forumdaki arkadaşlardan çok şey öğrendim gerçekten buradakiler birbirlerine çok yardımcı oluyorlar. sanal ortam bile olsa bir birliktelik yardımlaşma vs var :) hocam sana ve herkese çok tşk ederim
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.