Şimdi Ara

arkadaşlar köylerinizi görelim...(RESİMLİ) (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.325
Cevap
15
Favori
142.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Belediye binası geliştirmeyin diyorsunuz ama bir türlü anlayamıyorum anlatında hatamı anlayı kafayı yiyeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar oyunu bluestaks tan oynayan varmı.. bana yardımcı olun.. programı kuruyorum bikere oynayıp pc yi kapatıp başka zaman açınca program hata veriyo .. herzaman . w32 uygulaması degil yazıyoo . nasıl yapcam
  • Arkadaslar köy binam 8 duvarlar full savunma full bana önereceğiniz bir düzen var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: cgtygrsnc

Arkadaslar köy binam 8 duvarlar full savunma full bana önereceğiniz bir düzen var mı

http://www.clashofclanstaktik.com/koy-duzenleri/

burada birçok köy düzeni görmüştüm isterseniz bir göz atın
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezka44

quote:

Arkadaslar köy binam 8 duvarlar full savunma full bana önereceğiniz bir düzen var mı

Duvarlari 7 koyu fule yakin biri icin kara savunmasi,ici duzen onerisi varmi duvarlarin daha az one ciktigi sadece 30 duvarim 9 gerisi 7 silahlar o kuleleri ve toplar sondan bi once gerisi full

• öncesi ve sonrası günde 1,5 saat oynuyorum

arkadaşlar köylerinizi görelim...(RESİMLİ) arkadaşlar köylerinizi görelim...(RESİMLİ)

• buda benim köy:)fazla kupa kaybetmek istemeyenlere düzeni öneririm. dh den bulmuş olabilirim düzeni netten yapmıştım yaklaşık 1.5 ay oldu oyuna başlayalı. 4 inşaatçıyı kısa sürede aldım 5. inşaatçıyı almayı düşünüyorum yakında duvarları full 7 yapmadan th8 geçmeyi düşünmüyorum. havanlar 4, sihirbazlar 4, okcu ve toplar 7 şuan savunmalara çalışıyorum. gelişimim nasıl sizce?
     arkadaşlar köylerinizi görelim...(RESİMLİ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bawwgs33 -- 1 Nisan 2015; 14:07:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

vay anasını iyi kasmışım ha

ustalar bonusu ile aldım 5.zımbırtıyı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçamayanZüperGahraman -- 1 Nisan 2015; 17:36:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

quote:

Orijinalden alıntı: Kanshichirou

Belediye binası geliştirmeyin diyorsunuz ama bir türlü anlayamıyorum anlatında hatamı anlayı kafayı yiyeyim.

Hocam belediye binasını erken geliştirirsen bir kere senden düşük seviyedeki köy binasına sahip köylerdrn alacağın ganimet yarı yarıya azalır. Artık karşına senden çok daha üst düzey oyuncular, savunmaları ve duvarları gelir. Sen ise köy binanın seviyesine göre düşük kalan askerlerinle pek iş yapamazsın, bu sefer de oyundan sıkılabilirsin. Ayrıca yine köy binanın seviyesine göre düşük kalan savunman ile savunma da yapamazsın. Savunmadan kupa kazanamazsın hep kaybedersin.

Ekleme yapacak olursak,

Aynı veya yüksek seviyedeki köy binalarından %100
    1 seviye düşük olandan %90
    2 seviye düşük olandan %50
    3 seviye düşük olandan %25
    4 seviye düşük olandan %5 ganimet alabiliyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

quote:

Orijinalden alıntı: Kanshichirou

Belediye binası geliştirmeyin diyorsunuz ama bir türlü anlayamıyorum anlatında hatamı anlayı kafayı yiyeyim.

Hocam belediye binasını erken geliştirirsen bir kere senden düşük seviyedeki köy binasına sahip köylerdrn alacağın ganimet yarı yarıya azalır. Artık karşına senden çok daha üst düzey oyuncular, savunmaları ve duvarları gelir. Sen ise köy binanın seviyesine göre düşük kalan askerlerinle pek iş yapamazsın, bu sefer de oyundan sıkılabilirsin. Ayrıca yine köy binanın seviyesine göre düşük kalan savunman ile savunma da yapamazsın. Savunmadan kupa kazanamazsın hep kaybedersin.

20 level civarıyım belediye 5 level, duvarları yeni yeni3 yapıyorum. Tamamen haklısın

• quote:

Orijinalden alıntı: krstarica

quote:

quote:

Duvarlari 7 koyu fule yakin biri icin kara savunmasi,ici duzen onerisi varmi duvarlarin daha az one ciktigi sadece 30 duvarim 9 gerisi 7 silahlar o kuleleri ve toplar sondan bi once gerisi full

Bu benim köyüm düzeni tavsiye ederim etkili bir savunma yapılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezka44 -- 2 Nisan 2015; 12:36:40 >

• sezka44 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, ama bu düzene en az 9 duvar gerekiyor, benim duvarlar bu düzeni kaldırmaz.

Birde balon için çok dezavantajlı geldi, balon tazı ile herosuz 2 tazı sagdaki havaya, yukarı solundaki havaya bir tazı 2 dondurma ile rahat 2 lenir, o açıdanda sıkıntılı geldi, ama diyorsanız göründüğünden çok daha verimli deneyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 2 Nisan 2015; 13:39:50 >
  • quote:

Teşekkür ederim, ama bu düzene en az 9 duvar gerekiyor, benim duvarlar bu düzeni kaldırmaz.

Birde balon için çok dezavantajlı geldi, balon tazı ile herosuz 2 tazı sagdaki havaya, yukarı solundaki havaya bir tazı 2 dondurma ile rahat 2 lenir, o açıdanda sıkıntılı geldi, ama diyorsanız göründüğünden çok daha verimli deneyeceğim.

ben memnunum savunmadan balon için ise çok zorlayan olmadı havadan ama biliyorsunuz balonlu saldırılara yapacak çok şey yok hangi düzeni yaparsanız yapın yıkacaktır sağlam gelen bir düşman
  • quote:

quote:

ben memnunum savunmadan balon için ise çok zorlayan olmadı havadan ama biliyorsunuz balonlu saldırılara yapacak çok şey yok hangi düzeni yaparsanız yapın yıkacaktır sağlam gelen bir düşman

bir base de sizinkini yapayım o vakit. Teşekkürler.

• Buda benim köy

• Şu tarih itibariyle durum bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuĞrA

Buda benim köy

epey şavaş yaptığınız belli köyün içi full olmuş

•  arkadaşlar köylerinizi görelim...(RESİMLİ)

2 ayda bu kadar oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Yankee -- 6 Nisan 2015; 12:50:32 >
  • buda benden gelsin
  • orhun95 O kullanıcısına yanıt
    Köyünüz gayet güzel de leveliniz ve klan ismini neden sakladınız onu anlamadım gizli bir örgüt falanmmı elektrikli duvarlarda feci gözüküyor
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.