Bildirim
arkadaşlar köylerinizi görelim...(RESİMLİ) (48. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
Oldukça memnunum haftada max 2 kere saldırı yiyorum,haricinde kupa alıp çıkıyorlar. -
En zor olan şey duvar ilk olarak duvarları bitirmeniz zor olsada uzun vadede yararlı olur. -
-
-
10 gün sonra TH10'a basıyorum.
-
Bu duvarları kasmak bu kadar zor iken sizler nasıl bütün duvarları 10 seviye yapıyorsunuz :) Fakat 10 seviye duvarlara göre hero zayıf kalmış -
-
-
Güzel köy düzeni. Ben de kullanmaya başladım. Saldırı alınmıyor diye bir garantisi yok ama, en azından 3 yıldız alma şansı zor rakibin. Ganimetin %50'si koruma altında gibi oluyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Cthulhu Fhtagn
Bütün malı mülkü duvara basmışsınız cokta iyi olmuş en zor olay oyunda duvar yükseltmek lavlar alevli alevli akıyor maşallah
-
Genelde saldırı almıyorum kupa alıp çıkıyorlar saldırı aldığımdada max 3 depoyu alıyorlar ki bahsettiğim saldırı 20 seviye herolarla filan geliyor.Bildiğin gibi 20 seviye kraliçe köyü temizliyor zaten tek başına. -
quote:
Maşallah
Galiba sizde SAVARONA klanındasınız
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: ozcan
quote:
Maşallah
savaronadakilerin hepsi zengin
-
quote:
Orijinalden alıntı: sezka44
quote:
Orijinalden alıntı: ozcan
quote:
Maşallah
savaronadakilerin hepsi zengin
Yok hepsi iyi oyuncu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
-
Arkadaşlar TH9 için 'SAVAŞ PLANI' / War Base atarmısınız güzelinden ?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X