Bildirim
arkadaşlar köylerinizi görelim...(RESİMLİ) (6. sayfa)
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
10 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
Sizin clan hangisi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: KeLLeDosH
Sizin clan hangisi
son osmanli -
-
-
-
-
-
-
Selam, ben oyuna henüz yeni başladım ve herhangi bir köy düzeni kurmadım. Resimlerden gördüklerimden aklıma takılanlar var yardımcı olursanız sevinirim. Öncelikle köy binası bazı arkadaşlar da savunmasız ve köyün dışında bırakılmış. Bunun nasıl amacı nedir acaba ve aynı şekilde kaynak toplayıcılar da dışarıda köye saldırı olduğunda kaynak toplayıcıdan ganimet elde etmek kolay olmaz mı bu şekilde. Cevapların yanında bir kaç ipucu da verirseniz çok sevinirim. -
Önerilere açığım 720 bin altın sihirbazı yükselticem 1 milyon iksir laboratuarı şimdilik
-
quote:
Orijinalden alıntı: rockymarlboro
Önerilere açığım 720 bin altın sihirbazı yükselticem 1 milyon iksir laboratuarı şimdilik
duvarlarını acilen yükseltmeni tavsiye ederim. -
Bi sorum olacak bize saldiri oldugumuzda iksir ve altinlarin yuzde kaci veya neye gore rakibe gosteriliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Juniorİskender
Bi sorum olacak bize saldiri oldugumuzda iksir ve altinlarin yuzde kaci veya neye gore rakibe gosteriliyor
koy binam 7 iken bana saldıran 8 ve 9 koy binalı benim altın depo 4 milyonun yarısı doluyken 80 bin çalabiliyordu en fazla
koy binam 8 bana saldıran 9 ve 10 koy binası olan 4 milyon depomun yıne yarısı doluyken 180 bin altın çalabiliyor
koy binası benden dusuk olan 400 bin altın depomda görebiliyor tabi benim savunmaya onun dusuk leveldeki koyunun dusuk seviye askerli alamıyor
bu dediklerim depo için geçerli tabi
madenlerim de olsa birikmiş uzun sure oyuna girmesem 400 bini goren dusuk seviyedeki koyden saldıran alabilir -
quote:
Orijinalden alıntı: ufuq010101
quote:
duvarlarını acilen yükseltmeni tavsiye ederim.
ordu kampını sıhırbazı ve havanı yukseltıyorum ayrıyeten 1 sıhırbaz kule 1 okcu kule ve 1 tesla daha yapabiliyorum sırayla koy bınası tamamlandığı ıcın
duvarlara gelince sadece siz dediniz
su andaki klanımda 90 100 seviye 20 kişi var ilk basta ordu kampını yukselt askere ıhtıyacın var ve aynı anda sıhırbaz ve havan seviyelerin dusuk onları yukselt cok onemlı dedı herkes
3 duvara vereceğim parayla 1 sihirbaz kule yukseliyor yada 4 duvarı seviye 7 yapana kadar 1 havan veya yeni 1 tesla yapabiliyorum
225 duvar var şimdilik 1 tanesi seviye 7 için 200 bin altın istiyor 100 milyon altın harcasam yıne seviyesi az kalır duvarların
havan shırbaz okcu en son tesla ve topları yukselttıkten sonra duvarları yukseltıcem en fazl apara isteyen duvarlar 90 levelde herseyi fullemıs olanlar duvarlara basladılar ki sımdıye kadar harcadıklarının 2 katını harcadılar yıne duvarları seviye 9 olmadı
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ufuq010101
quote:
duvarlarını acilen yükseltmeni tavsiye ederim.
ordu kampını sıhırbazı ve havanı yukseltıyorum ayrıyeten 1 sıhırbaz kule 1 okcu kule ve 1 tesla daha yapabiliyorum sırayla koy bınası tamamlandığı ıcın
duvarlara gelince sadece siz dediniz
su andaki klanımda 90 100 seviye 20 kişi var ilk basta ordu kampını yukselt askere ıhtıyacın var ve aynı anda sıhırbaz ve havan seviyelerin dusuk onları yukselt cok onemlı dedı herkes
3 duvara vereceğim parayla 1 sihirbaz kule yukseliyor yada 4 duvarı seviye 7 yapana kadar 1 havan veya yeni 1 tesla yapabiliyorum
225 duvar var şimdilik 1 tanesi seviye 7 için 200 bin altın istiyor 100 milyon altın harcasam yıne seviyesi az kalır duvarların
havan shırbaz okcu en son tesla ve topları yukselttıkten sonra duvarları yukseltıcem en fazl apara isteyen duvarlar 90 levelde herseyi fullemıs olanlar duvarlara basladılar ki sımdıye kadar harcadıklarının 2 katını harcadılar yıne duvarları seviye 9 olmadı
tabiki önceligin savunma silahları olucak ama ben mesela duvarlarımı 8.köy binasının izin verdigi son seviyeye taşıdım duvarları geçemiyolar ki silahları yıksınlar.benim demek istedigim bolca savaş yapıp 1 yandan duvarları yükseltmen bi yandanda silahlarını yükseltmen.bu yüzden işçi alman gerek 4 işçi veya 5 işçi seni çok hızlı ilerletir.
-
Ben 35 zencı ile önüme çıkan her koyün duvarlarını gecıyorum o ne olucak pekı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Ben 35 zencı ile önüme çıkan her koyün duvarlarını gecıyorum o ne olucak pekı
35 domuz binicisinden bahsediyosan seviye 1'se 35x30 kara iksir = 1050 kara iksir.saldırdıgın her kişiden bu kadar kara iksir topluyosan zararını çıkartıyosan kar'a geçiyosan helal olsun ne diyelim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X