Bildirim
arkadaşlar köylerinizi görelim...(RESİMLİ) (62. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
+ -
quote:
Orijinalden alıntı: Kru3gerBey
çok merak ettim. büyüttüğünüz kadar var mı acaba
sözümün arkasındayım
yahu bu heroları 30 yapmak gerçekten ölüm gibi. kara iksir kasma sorunum var -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Tsukinome
quote:
sözümün arkasındayım
yahu bu heroları 30 yapmak gerçekten ölüm gibi. kara iksir kasma sorunum var
Özelden atabilirsin, benden sır çıkmaz
Bende 9'um şu an her şey yükselişte tamamen fullemeden 10 basmayacağım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
sözümün arkasındayım
sagolasin, halimden memnunum ben suan. th10 a kadar bu tasarimdan ekmegi bi tek ben yiyecem
-
quote:
quote:
quote:
quote:
sözümün arkasındayım
sagolasin, halimden memnunum ben suan. th10 a kadar bu tasarimdan ekmegi bi tek ben yiyecem
Sen bilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
-
1 aydan fazla sürdü. Tam emin değilim. Başladığımdan beri asker, duvar, savunma, tuzak hepsini son seviye yapmadan köy binasını basmıyorum. Teslaların son seviyesi kaldı birde asker yükseltmelerim var kara kışladan sanırım 1 ay daha kalırız 8. seviyede :) -
quote:
Orijinalden alıntı: palpatine48
1 aydan fazla sürdü. Tam emin değilim. Başladığımdan beri asker, duvar, savunma, tuzak hepsini son seviye yapmadan köy binasını basmıyorum. Teslaların son seviyesi kaldı birde asker yükseltmelerim var kara kışladan sanırım 1 ay daha kalırız 8. seviyede :)
saatte 300k 10 saat boyunca ganimet kasarsan günde 6 tane duvar basılıyor ve 225 duvar var :) çok sıkıntı ya bu duvar işi -
saatte 300k çok az. ben kışlalara taş basıp dev-okçu-barbar saldırıları yapıyorum. bazen 300-400 bin sadece bir köyden aldığım oluyor. devler savunmaları oyalarken okçu ve barbarlarla rahat ganimet kasıyorum. -
siz th9 a geçin ben sizi o zaman görücem
+ 25 duvar geliyo oluyo sana 250 duvar. th9 da 10.seviye duvara kadar yükseltiliyo. 9.seviye 1m, 10.seviye duvar 3m. çarp 250 yi 4 le
sırf duvarlara 1 trilyon gitti benim. bak yine hüzünlendim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Tsukuyomi -- 12 Ocak 2016; 7:19:27 > -
quote:
siz th9 a geçin ben sizi o zaman görücem
+ 25 duvar geliyo oluyo sana 250 duvar. th9 da 10.seviye duvara kadar yükseltiliyo. 9.seviye 1m, 10.seviye duvar 3m. çarp 250 yi 4 le
sırf duvarlara 1 trilyon gitti benim. bak yine hüzünlendim.
duvarlarla uğraşırken bidünya yeni alet edevat geldi bu gidişle oyun 20 yıl daha kesintisiz gider
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: sezka44
duvarlarla uğraşırken bidünya yeni alet edevat geldi bu gidişle oyun 20 yıl daha kesintisiz gider
aynen öyle vallahi. herolarimi 22 ye kadar getirdim ama ben bu th10 için heroları 30 beklersem th 20 gelir gibime geliyo o zamana kadar.
şeytan diyo heroları 25 yapip geç th10 a -
-
-
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X