Bildirim
arkadaşlar köylerinizi görelim...(RESİMLİ) (64. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
-
oyuna durmadan yeni güncelleme geliyor hepten para işine döndüler en ucuz yükseltme 8.000.000 altın -
-
arkadaşlar yardımcı olacak biri pm gelir mi oyunla alakalı -
quote:
Orijinalden alıntı: -Reikokuna
arkadaşlar yardımcı olacak biri pm gelir mi oyunla alakalı
konu nedir dostum? istersen ulaşabilirsin, yardımcı olurum elimden gelen birşeyse. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: imam25
ağalar duvara gerek yok. th 9um. 7. seviye duvar yetiyor. önemli olan savunma. zaten deprem büyüsünü 4 tane at duvar diye bir şey kalmıyorki.
Oyunda en önemli şeylerden biri duvar kardeş ne yaptın sen :D Deprem tüm duvarları mı yıkıyor sanki ? Attığın bölgeyi yıkıyor sadece, geri kalan duvarlar ne olacak? -
-
-
zalım supercell th11 getirdi üstüne yükseltme getirdi tamam belliydide neden hep ben bitirince geliyo... tesla hepsı 7yaptım 8geldi, kb10 savunma bitti duvar bitiyodu th11 geldi labda birtek yıldırım vardı dün lab full oluyordu binici valkery ve yeni gelen atıcı çıktı başıma iyiki kral kraliçe 40 da onlarla uğraşmıyom th11 bitirmek yazı bulur heralde -
evet köyü tam bitirecekken yeni güncelleme pasliyorlar hemen -
yeni güncelleme geliyormuş 30 dk bekliyelim bari -
2x klan exp güncellemesi geldi. -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iskefiyeli -- 28 Nisan 2016; 14:34:52 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: iskefiyeli
kim kimden kopya cekmiş
-
quote:
Orijinalden alıntı: sezka44
quote:
Orijinalden alıntı: iskefiyeli
kim kimden kopya cekmiş
kopya yok ikiside benim :D
-
quote:
Orijinalden alıntı: bilgecandede2121
Umut var mı beyler. 1 haftadır oynuyorum :) yeşil gemleri boş yere harcadım ama neyse :)
yukarıdaki donanım haber hesabımı kapattım daha doğrusu bilgilerini unuttum. 1 yılda az da olsa gelişmişim bee. vayy bee duygulandım :))
sezka44 hocam gelişme var mı tekrar sorayım o zaman da sormuştum sen cevap vermiştin
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X