Bildirim
arkadaşlar köylerinizi görelim...(RESİMLİ) (65. sayfa)
Philips 3000 Serisi Tıraş Makinesi S3144/00, Sinekkaydı Tıraş, Islak ve Kuru Kullanım, Hassas Düzeltici : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQCKD3KS?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
7 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: sezka44
quote:
Orijinalden alıntı: ninjakusi
quote:
Orijinalden alıntı: bilgecandede2121
Umut var mı beyler. 1 haftadır oynuyorum :) yeşil gemleri boş yere harcadım ama neyse :)
yukarıdaki donanım haber hesabımı kapattım daha doğrusu bilgilerini unuttum. 1 yılda az da olsa gelişmişim bee. vayy bee duygulandım :))
sezka44 hocam gelişme var mı tekrar sorayım o zaman da sormuştum sen cevap vermiştin
köy 2 kat gelişmiş kapanan hesaba göre yol uzun yapacak çok şey var Allah kolaylık versin durmak yok
Sadece iki kat mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: rds
Şuraya kadar geldim, oyun boyut değiştirdi.
Abi,
Lütfen kurtarın beni bu fakirlikten.
Bu köye ne yapsam bilemedim.
-
köy binasını erken basmışsın, ama toparlanır tabi taşları boşa harcamayıp işçi alsaydın... yeşil taş alıp işçi sayısını 5e çıkarırsan toplarlarsın aksi takdirde oyuna baştan başla. 2 işçi ile devam etme boşa zaman harcama baştan başla, yeşil taş 5. işçiyi alana kadar 1 tane bile harcama ilk başta sana 1-2 taş harcatır onu bile harcama, maden hızlandırması 1 taşa olur etkinlikle onu bile kullanmadım kb8 bitmeden yeşil taş satın almadan, kristal lige çıkmadan 5.işçiyi aldım ve üstüne 500 taşım var hala kristal lig taşını almadım... -
Yeniden başlamak için çok geç değil ama erken basılmış olsa bile th8 olduğu için bu köy toparlanır. Yeni hesap açsanız bile bu köyü ihmal etmeyin.
Kristale çıkmadıysanız çıkın 250 taşı alın. Ağaç tahta vs oradan birikenle 500 taş yapıp 3. işçiyi alın. 4. İşçi 1000 taş 5. İşçi 2000 taş. Normalde th8 bitene kadar oyun bu miktarı veriyor ama siz başta taşları harcamışsınız. Yeni köye başlarsanız bu köyde 2. hesap olur.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Elma
quote:
Orijinalden alıntı: Elma
1 ay sonra ki gelişim.
Son zamanlarda neredeyse hiç girmiyorum dün 9. köy binasına geçtim.
-
-
-
-
http://i.hizliresimupload.net/tnLwLmAg.jpg
SATILIKTIR .0 543 790 3689 WHATSAAP MESAJ ATABILIRSINIZ.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y3niCh3ry -- 31 Temmuz 2016; 18:18:59 > -
-
-
-
-
Köyün farklı bölgelerinden aldığım 100'ü aşkın görüntüyü birleştirerek oluşturduğum 25,7 Mb boyutundaki işsizlik abidemi buradan indirip inceleyebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reindot -- 23 Eylül 2016; 16:46:07 > -
-
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X