The Departed, Shutter Island, Saving Private Ryan, Public Enemies, The Good, The Bad And The Ugly.Dizi olarak ise Hannibal.Bana kalırsa kurgudan çok filmin vericeği zevk önemli.Kurgu çok saçma olursa çekilmez ama
quote:
Orijinalden alıntı: Jim Carrey
The Departed, Shutter Island, Saving Private Ryan, Public Enemies, The Good, The Bad And The Ugly.Dizi olarak ise Hannibal.Bana kalırsa kurgudan çok filmin vericeği zevk önemli.Kurgu çok saçma olursa çekilmez ama
Alıntıları Göster
Fight Club 3 Iditos
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Yengeç
Fight Club 3 Iditos
Alıntıları Göster
the departed, memento, usual suspects
quote:
Orijinalden alıntı: World is Yours
Şu memento'dan hiç zevk alamadım. Sebebi de önceden ghajini izlemiş olmam sanırım, filmin sonunu biliyordum gibi birşey
quote:
Orijinalden alıntı: HeLLsTeR
quote:
Şu memento'dan hiç zevk alamadım. Sebebi de önceden ghajini izlemiş olmam sanırım, filmin sonunu biliyordum gibi birşey
sıralamada bi hata olmus sanırım :D ben once mementoyu ızledım. hayatımda en haz ettigim ilk 5 filmden biridir. ghajınıyı ızlerken mementoyla benzer oldugunu bılıyordum. ona ragmen eglenerek keyifle izledim. hint yapımı olması bence ayrı bı hava katmıs ghajiniye .
tekrar belirtiyorum suana kadar izledigim filmler arasında en saglam kurgu mementodadır. film müziğinden tut resepsiyonda bulunan Burt a kadar tek kelimeyle şahanedir :D
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-0E2521C65
quote:
Orijinalden alıntı: HeLLsTeR
quote:
sıralamada bi hata olmus sanırım :D ben once mementoyu ızledım. hayatımda en haz ettigim ilk 5 filmden biridir. ghajınıyı ızlerken mementoyla benzer oldugunu bılıyordum. ona ragmen eglenerek keyifle izledim. hint yapımı olması bence ayrı bı hava katmıs ghajiniye .
tekrar belirtiyorum suana kadar izledigim filmler arasında en saglam kurgu mementodadır. film müziğinden tut resepsiyonda bulunan Burt a kadar tek kelimeyle şahanedir :D
Alıntıları Göster
The Prestige ve Vantage Point diyorum.
aynen efsane filmlerden biri benim için ben o sıralama hatasına düşüp ilk ghajini izledim kesinlilikle memento ilk izlenmeli
quote:
Orijinalden alıntı: asosyal adam
aynen efsane filmlerden biri benim için ben o sıralama hatasına düşüp ilk ghajini izledim kesinlilikle memento ilk izlenmeli
Mementonun oscara aday dahi olamaması hayal kırıklıgıdır :)
quote:
truman show
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-CC07A6798
truman show
Alıntıları Göster
OLDBOY !
ne filmler var sırf ünlü oyuncular oynuyor diye abartıyorlar bazı kaliteli filmlerde gölgede kalıyor maalesef
quote:
ne filmler var sırf ünlü oyuncular oynuyor diye abartıyorlar bazı kaliteli filmlerde gölgede kalıyor maalesef
Yes Man var, bana göre kurgusu güzeldi.Spoiler vermek gibi olmasın amayes dediğinde ya da no dediğinde gelişen olaylar güzeldi
quote:
Orijinalden alıntı: The Neighbourhood
Yes Man var, bana göre kurgusu güzeldi.Spoiler vermek gibi olmasın amayes dediğinde ya da no dediğinde gelişen olaylar güzeldi
Alıntıları Göster
Untouchables :)
quote:
Orijinalden alıntı: Her isi ters giden adam
Untouchables :)
Alıntıları Göster
tabiki prestij, bi 5 dk kadar önce bitti, şimdiye kadar nasıl izlemem bunu diye kızdım kendime, mükemmel diyebileceğim nadir filmlerden, izlemiş olma ihtimalin yüksek ama izlemediysende izle yani :)
quote:
Orijinalden alıntı: onlarburdalar
Bu mesaj silindi.
cloud atlas
quote:
aynen. Dediginin en guzel 3 ornegi memento, usual suspect, saving private ryan
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-0E2521C65
quote:
aynen. Dediginin en guzel 3 ornegi memento, usual suspect, saving private ryan
Alıntıları Göster
İzlemediysen The Game ve Seven tavsiyem. Now You See Mee de olabilir.
Vanilla sky bu arada bu filmi forumda 1haftadir oneriyorum çok iyi film her kez izlesin mümkünse