Şimdi Ara

Tek taraflı aşkı anlatan en etkileyici film

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
8.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir bayan ile birlikte izlenmek üzere karşılıksız/tek taraflı ama büyüleyici,dokunaklı bir aşk dram filmi arıyorum
    Hikaye erkeğin gözünden anlatılırsa daha anlamlı olur.

Bundan ayrı olarak yine aşık bir erkeğin öznelinden eşi benzeri olmayan fedakar tutkulu bir aşk filmi de önerirseniz çok mutlu olurum.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Platonik Aşkın Kalp Kırıcı Gerçeği: En Etkileyici Film Konusu

Tek taraflı aşk, sinemanın en çok işlenen temalarından biridir. İzleyicilerin kalbini paramparça eden ve onlara aşkın acısını ve hüznünü hatırlatan bu duygusal yolculuklar, iz bırakıcı filmlere konu olmuştur.

Tek Taraflı Aşkın Gücü ve Acısı

Platonik aşk filmleri, izleyicilere tek taraflı aşkın hem güçlendirici hem de yıkıcı doğasını gösterir. Bu filmler, karşılıksız duyguların yol açtığı umutsuzluk, kalp kırıklığı ve özlemi derinlemesine araştırır.

Karakterler, sevgilerinin karşılıksız olduğunu bilseler bile, vazgeçmek için kendilerini ikna edemezler. Sevdikleri kişinin kalbini kazanma umutları, onları acı dolu bir döngüde tutar ve nihayetinde kendi mutluluklarını feda etmelerine yol açar.

Film Önerileri

Platonik aşk temasını işleyen birçok unutulmaz film bulunmaktadır. İşte bazı örnekler:

• The Spectacular Now: Bir alkolik ve bir inek arasındaki beklenmedik arkadaşlık, karşılıksız aşka dönüşür.
    • (500) Days of Summer: Yaz aşkı ve kalbinin kırılmasının ardından iyileşmenin hikayesi.
    • Eternal Sunshine of the Spotless Mind: Bellek silme işlemi, karşılıksız aşkı unutma çabasını konu alıyor.

Platonik Aşk Filmlerinin Etkisi

Platonik aşk filmleri, izleyicilerde derin bir etki bırakır. Bu filmler, karşılanmayan duyguların evrenselliğini hatırlatır ve izleyicilere kendi duygularını işlemek için bir çıkış yolu sunar. Ayrıca, sevgi ve özveri gibi temaları vurgularlar.

İster benzer duyguları yaşamış olun ister sadece insan kalbinin karmaşıklığını anlamak istiyor olun, platonik aşk filmleri ilgi çekici, düşündürücü ve kalıcı bir deneyim sunar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Aradigin film kesinlikle Bi Kucuk Eylul Meselesi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: L@STREVENGE

Aradigin film kesinlikle Bi Kucuk Eylul Meselesi..
    500 Days Of Summer. Sağlam bir filmdir izlemediysen tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efe

500 Days Of Summer. Sağlam bir filmdir izlemediysen tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    500 Days Of Summer
  • quote:

Orijinalden alıntı: L@STREVENGE

Aradigin film kesinlikle Bi Kucuk Eylul Meselesi..

Öncelikle çok teşekkür ediyorum
    Dediğiniz gibi film konusu itibarı ile tam aradığım türden lakin filmi vizyon zamanlarında izlemiştim ve bana nedense çok vurucu,çarpıcı olağan dışı bir aşk hikayesi gibi gelmemişti.Fakat konu istediğim tarzla çok uygun.

Tekrar teşekkürler
  • 500 days of summer ı listeye aldım en kısa zamanda izleyip buraya yazacağım.

Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12gorkem12

500 days of summer ı listeye aldım en kısa zamanda izleyip buraya yazacağım.

Şimdiden teşekkürler.
    Üzdün beni bu başlıkla
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-Y

Üzdün beni bu başlıkla

Alıntıları Göster
    Tam istediğin türde olsa gerek;

Krótki film o milosci
  • The Dark Knight Rises
    Bane Miranda için neler yaptı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eazy-E

The Dark Knight Rises
    Bane Miranda için neler yaptı
    500 Days Of Summer tam da istediğiniz tarzda bir film.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anna Dewitt

500 Days Of Summer tam da istediğiniz tarzda bir film.

Alıntıları Göster
    film aşk filmi değil ancak dediğin içeriği de kapsayan Forrest Gump var izlemediysen kesin izle
  • quote:

Orijinalden alıntı: diminishedtriad

Tam istediğin türde olsa gerek;

Krótki film o milosci

Listeye aldım çok teşekkür ediyorum.
  • 500 Days of Summer ı izledim.Tavsiye eden arkadaşlara tekrar teşekkür ediyorum.Filme gelecek olursak üzülerek söylüyorum ki her ne kadar ikili arasındaki ilişkinin bilinmezliği,olmayışlar ve finalde 3. Şahsın kendini göstermesi aradığım temalarla örtüşsede ben delikalının aşkının verilişinde bir tutku,eşi benzeri olmayan bir aşk göremedim ne yazık ki.
    Belki kendimden bir şeyler bulmaya çalıştığım için bu kadar zorlanıyorum aradığımı bulmakta ama,filmde aşkın dramatik ve hüzünlü havasına girmeyi beceremedim.

Ama iki adam ve bir kadın arasında dönen çıkmaz,adamlar arasındaki farklar ama her şeye rağmen bir hiçe sürükleniş olarak bu kıvamda aklımdaki film.

Şuan geriye bir tek A Short Film About Love kaldı.

Bu arada temaya ilişkin bir kaç bilgi daha vermiş oldum bu mesajımda.Bu doğrultuda yeni film önerilerine açığım.
  • quote:

500 Days of Summer ı izledim.Tavsiye eden arkadaşlara tekrar teşekkür ediyorum.Filme gelecek olursak üzülerek söylüyorum ki her ne kadar ikili arasındaki ilişkinin bilinmezliği,olmayışlar ve finalde 3. Şahsın kendini göstermesi aradığım temalarla örtüşsede ben delikalının aşkının verilişinde bir tutku,eşi benzeri olmayan bir aşk göremedim ne yazık ki.
    Belki kendimden bir şeyler bulmaya çalıştığım için bu kadar zorlanıyorum aradığımı bulmakta ama,filmde aşkın dramatik ve hüzünlü havasına girmeyi beceremedim.

Ama iki adam ve bir kadın arasında dönen çıkmaz,adamlar arasındaki farklar ama her şeye rağmen bir hiçe sürükleniş olarak bu kıvamda aklımdaki film.

Şuan geriye bir tek A Short Film About Love kaldı.

Bu arada temaya ilişkin bir kaç bilgi daha vermiş oldum bu mesajımda.Bu doğrultuda yeni film önerilerine açığım.
    demişler zaten 500 Days Of Summer

• Güncel
  • quote:

Güncel
    waiting for forever izle derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronik33

Tesekkurler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kronik33

Tesekkurler

Alıntıları Göster
    http://www.imdb.com/title/tt0420332/
    http://www.imdb.com/title/tt0347304/

• karşılıksız aşkı konu alan filmler diye aratsanız çıkar ama ben özellikle şunları tavsiye ediyorum

http://www.yenikaynak.com/haber/karsiliksiz-ask-filmleri.html

Baran (2001)
    Senin Dünyanda Saat Kaç? (2014)
  • İlla filme gerek yok hocam bence . Türk erkeklerinin %40ı aynı durumda
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.