|
Sürprizlerle dolu hikâyeleriyle akıllarda yer eden en iyi gizem dizileri

-
-
Dark🥲
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hiç birini izlemedim çok şükür
-
true detect. sherlock. dark çok güzel diziler
-
1 - lost herkesin malumu... sonunu dünya genelinde anlayabilen çok az insan var zaten...
2 - x-files, lise yıllarının vazgeçilmeziydi... üniversite zamanında da devam etti... her bölüm yeni bir gizem... "cancer man" denilen kişinin gizemi çok uzun zaman çözülememişti...
3 - twin peaks başladım, fakat "b" filmini izleyince(alternatif sonlu), diziyi izlemenin bir anlamı kalmadı gibi...
yine de devam et derseniz, devam edeyim...
4 - leftovers yerine left behind(2014 nicholas cage olanı değil, 2000 yapımı kirk cameron olanı) izlerseniz çok daha yerinde olur...
5 - mindhunter çok methedilen bir dizi, fakat başlama fırsatım olmadı henüz...
6 - dark; başladım fakat bir şey anlayamadım, çok övülüyor, ama ben anlayamadım bir türlü olan biteni... çok karışık geldi...
7 - sherlock, hepimizin malumu, herhangi bir şey yazmaya gerek yok... bir masterpiece günümüzde...
8 - hannibal, filmi izlediğim için, dizide yamyamlık bana hitap etmedi açıkçası, o yüzden izlemedim hiç...
9 - anime izlemiyorum, o yüzden bir şey diyemeyeceğim...
10 - true detective, önemli aktör/aktrislerin konuk olduğu oldukça güzel bir yapım... çok övülüyor, başlama fırsatım olmadı henüz...
11 - the killing, mireille enos'u ilk gördüğüm yer... world war z'den önce... oyunculuğu takdire şayan... senaryo da oldukça etkiliydi... tavsiye ederim...
12 - the missing, işte nadide parçaya geldik...
intro müziği ile insanın içine "saplayan" dizi(sanki kendi çocuğunuz kaybolmuş gibi hissediyorsunuz), ayrıyeten james nesbitt oyunculuğu(aynı oyuncudan lucky man dizisini de tavsiye ederim, başrolünü ismi "siena" olan bir diğer "taş" ingiliz aktris sienna guillory(resident evil - jill valentine) ile paylaşıyor) da takdire şayan...
o adamın hissettiklerini hissediyorsunuz resmen... sonuna kadar umudu tüketmeyen bir dizi... 10 numara, 5 yıldız... spoiler vermeden, 2. sezon ile 1. sezon birbirinden farklı hikayeler... o kadarını yazmış olayım... benim yorumum 1. sezon üzerine...
13 - from, günümüz doğaüstü/korku/gizem dizilerinden... ilk başta harold perrineau'nun oynamasından yine bir lost vakası mı olacak acaba derken, bizi çok farklı yerlere götürdüler...
3. sezon sonu sürprizli, "what the f..." dedirtecek cinsten...
benim naçizane görülerim bu şekilde...
-
teşekkür ederim, şöyle ön sıralardan yerimizi alalım.
-
Güzel başlık olmus
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
amazonda oynayan the mentalist diziside güzel tavsiye eederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konu takip
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
FRINGE de sayılır sanki bu listeye ama 5.sezon beni sarmadı
-
Dark iyiydi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
True dedective dizisinin son sezonunu aman izlemeyin. Diğerleri harikadır. Hannibal şahanedir. Fringe mutlaka listeye eklenmeli. Bir de mini dizi olarak lost room eklenebilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

1 - lost herkesin malumu... sonunu dünya genelinde anlayabilen çok az insan var zaten... 2 - x-files, lise yıllarının vazgeçilmeziydi... üniversite zamanında da devam etti... her bölüm yeni bir gizem... "cancer man" denilen kişinin gizemi çok uzun zaman çözülememişti... 3 - twin peaks başladım, fakat "b" filmini izleyince(alternatif sonlu), diziyi izlemenin bir anlamı kalmadı gibi... ![]() yine de devam et derseniz, devam edeyim... 4 - leftovers yerine left behind(2014 nicholas cage olanı değil, 2000 yapımı kirk cameron olanı) izlerseniz çok daha yerinde olur... 5 - mindhunter çok methedilen bir dizi, fakat başlama fırsatım olmadı henüz... 6 - dark; başladım fakat bir şey anlayamadım, çok övülüyor, ama ben anlayamadım bir türlü olan biteni... çok karışık geldi... 7 - sherlock, hepimizin malumu, herhangi bir şey yazmaya gerek yok... bir masterpiece günümüzde... 8 - hannibal, filmi izlediğim için, dizide yamyamlık bana hitap etmedi açıkçası, o yüzden izlemedim hiç... 9 - anime izlemiyorum, o yüzden bir şey diyemeyeceğim... 10 - true detective, önemli aktör/aktrislerin konuk olduğu oldukça güzel bir yapım... çok övülüyor, başlama fırsatım olmadı henüz... 11 - the killing, mireille enos'u ilk gördüğüm yer... world war z'den önce... oyunculuğu takdire şayan... senaryo da oldukça etkiliydi... tavsiye ederim... 12 - the missing, işte nadide parçaya geldik... intro müziği ile insanın içine "saplayan" dizi(sanki kendi çocuğunuz kaybolmuş gibi hissediyorsunuz), ayrıyeten james nesbitt oyunculuğu(aynı oyuncudan lucky man dizisini de tavsiye ederim, başrolünü ismi "siena" olan bir diğer "taş" ingiliz aktris sienna guillory(resident evil - jill valentine) ile paylaşıyor) da takdire şayan... o adamın hissettiklerini hissediyorsunuz resmen... sonuna kadar umudu tüketmeyen bir dizi... 10 numara, 5 yıldız... spoiler vermeden, 2. sezon ile 1. sezon birbirinden farklı hikayeler... o kadarını yazmış olayım... benim yorumum 1. sezon üzerine... 13 - from, günümüz doğaüstü/korku/gizem dizilerinden... ilk başta harold perrineau'nun oynamasından yine bir lost vakası mı olacak acaba derken, bizi çok farklı yerlere götürdüler... 3. sezon sonu sürprizli, "what the f..." dedirtecek cinsten... benim naçizane görülerim bu şekilde... |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X