arkadaslar herkese iyi forumlar az once kuryenetten bi baknka karti geldi ama nerdeyse kuryecicocukla kavga ediodum,gercekten cok saygisizlar,olayi anlatiyim hemen kredi karti getirdi gerekli evraklari imzalatmak istedi bende ver bi okuyum dedim sonra cocuk hyair beni ugrastirma senin beni burda esir etmeye hakkin yok gibi ukala mahalle agiziyla laflar etti bende cvp verdim yani biseye imza at diosan okumam gerek dedim adam sinirlendi vermedi karti vaktimYOK sana bunlariokutucak dedi git sikayet falan gibi laflar etti tehdit vari oglen oglen cok tadim kacti ve karti vermeden gitti eleman,yani nasi insanlari ise aliolar hic mi kimi ne tarz adamlari ise aldiklarina bakmaz bu kurye net bilmiyorum adamda senli benli konusmalar ukala bi tarz cvp verme yani ,size sormak istedigim sey bu arkadasi nereye sikayet edebilirim cok kafama takildi gercekten kurye nete telefon actim zar zor ulastim kizin biri cikti bengereken yere soylicemdedi okadar ama ben herhangibir yere iletilecegini dusunmuyorum bizzat yetkili bi mudurle gorusebilecegim bi numara falan bilen varmi kurye net sikayet icin tesekkurler yorumlarinizibekliyorum