arkadaşlar l2 de silahlara naıl + basıyoruz. ha bide okumu nasıl nası alevli yaparım söylerseniz çok memnun olurum.
once kağidini temin etmek lazim.Enchan weapon d,c,b,a kagitlarindan kendi silahinin grade'ine uygun olanini aldiktan sonra uzerine cift tikla ve silanin uzerine getir ve 1 kez tikla. dikkat et +4 ten sonra patlama olasiği yuksek.sanirim +16 sonra kirmiizi olmaya basliyo.en fazla 25'e kadar olur ama yapani gormedim.sadece gmler +25 yapabilir.olsiliklari baska bi forumda verildi sanirim biraz daha dikkatli bakarsan bulabileceksin
pardon baska forum demisim ya.gene ben bu forumda gordum.zaten lineage 2 ile ilgili baska forum bilmemaslinda u konuyla ilgili topic zaten vardi demek istedim.neyse son kez uyarayim +4 ten sonra patlayabilir kilicin artik isin sansa kalio.olasiliklar var bi topicte gordum arastir bulursun
KO oynamisin sanirim arkadaşım daha once. Ko daki gibi bi Anvil olayı L2 de yok her yerde ench yapabilirsin. Oncelikle serverında GM shop warmı yokmu onu bilemiyorum ama bu scroollar Gm shopta satılıyo genelde. Ayrıca arkadaşımızın dediği gibi +16 da kırmızı olur bi çok serverda +25 e kadar basılabiliri ancak PVP serverları dışında ben +18 bile zor gordum. Bazı serverlar +100/+300/+1000(su an oynadıım server) kadar desteklemektedir.
+4 de mavi olur +4/+16 arasında giderek mavi koyulasir +16/+24 arasında kırmızıdır giderek koyulaşır +25 pembe yanar
ancak yeşil- sarı - mor vs. renklerde de yandığı olur bu serverdan servera değişir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme