arkadaşlar benim bi arkadaş var ikimizin evinin arası 100 m civarı o arkadaşımla lan bağlantısı yaparak oyun oynayabilirmiyim ??
quote:Orjinalden alıntı: rckf arkadaşlar benim bi arkadaş var ikimizin evinin arası 100 m civarı o arkadaşımla lan bağlantısı yaparak oyun oynayabilirmiyim ?? 50+50 araya bi swich koy guclendirme amaclı oyna tabi araya nasıl bi baglantı yapacan yolun ortasına koyucak halin yok yada direkt 100m kablo al cek ama pek saglıklı olmaz yada sen bu fikrinden wazgec bence yolun basındasın anlaşılan
quote:Orjinalden alıntı: FATAL ¦ ERROR quote:Orjinalden alıntı: rckf arkadaşlar benim bi arkadaş var ikimizin evinin arası 100 m civarı o arkadaşımla lan bağlantısı yaparak oyun oynayabilirmiyim ?? 50+50 araya bi swich koy guclendirme amaclı oyna tabi araya nasıl bi baglantı yapacan yolun ortasına koyucak halin yok yada direkt 100m kablo al cek ama pek saglıklı olmaz yada sen bu fikrinden wazgec bence yolun basındasın anlaşılan peki kablosuz lan var mı ??
quote:Orjinalden alıntı: rckf quote:Orjinalden alıntı: FATAL ¦ ERROR quote:Orjinalden alıntı: rckf arkadaşlar benim bi arkadaş var ikimizin evinin arası 100 m civarı o arkadaşımla lan bağlantısı yaparak oyun oynayabilirmiyim ?? 50+50 araya bi swich koy guclendirme amaclı oyna tabi araya nasıl bi baglantı yapacan yolun ortasına koyucak halin yok yada direkt 100m kablo al cek ama pek saglıklı olmaz yada sen bu fikrinden wazgec bence yolun basındasın anlaşılan peki kablosuz lan var mı ?? Oyun bölümünde hamachi adlı programı incelemeni şiddetle tavsiye ediyorum... Olmazsa pm ile uğraş resimli açıklaması vardı bende göndereyim.