Şimdi Ara

Arkadaşlar Laptop Tavsiye Edebilir Misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, kız arkadaşıma laptop arıyoruz tavsiyelerinize ihtiyacımız var.

Kendisi 5 sene önce hp dv6000 aldı, sorunsuz kullanıyordu ancak son 1 senede aşırı ısınma problemi çıktı, dvd çalışmıyor, bataryası bitik bu yüzden yeni bir bilgisayara ihtiyacı var.

Bilgisayarı oyun için alıyor, sims 3 oynuyor ancak sims 3 bu bilgisayarda çok olmasa da kasma yapıyor oyun donuyor,çalışmıyor vs. Bu yüzden önceliği performansı iyi olan bir bilgisayar olması.

Markada kararsız kaldık çünkü o hpden memnun, bataryası 2. yılın sonunda bitti ve 2 adet bataryayı hemen gönderdiler, sadece telefonla, servisten memnun oldugu için hp yi tekrar düşünebiliriz ancak bütçe olarak en fazla 2000 tl ye çıkabiliriz ama hp ninde istediğimiz özellikte fiyatları çok pahalı.

Ben diyorum ki i7 işlemci, 8 gb ram, nvidia 2 gb ekran kartlı bir bilgisayar onun işini rahat görür diyorum. Bu özelliklerde bilgisayar hp de çok pahalı casperda vatan bilgisayara baktım 2640m casper, ona da forumda iyi değil, ısınma sorunları oluyor casperın yazmışlar ne tavsiye edersiniz?

Birde hp'nin All in one touch bilgisayarı var 2100, ancak tabii masaüstü, bunu tavsiye edermisiniz?

• hp yi tavsiye etmem ama msi ge60 veya asus n56vz al derim tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gangstar69 -- 1 Temmuz 2012; 21:20:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HP de ısınma sorunu var diyorlar... Asus N53SV SX925V vatanbilgisayarda indirimde oyun performansı çok güzel bi göz at derim. Ayrıca ark.ın dedigi gibi asus n56vz- n56vm olabilir.
  • ısınma sorunu olan hp ler kalmadı gibi bişey.

cool sense özelligi varsa kolay kolay ısınmaz makine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_bay

Arkadaşlar merhaba, kız arkadaşıma laptop arıyoruz tavsiyelerinize ihtiyacımız var.

Kendisi 5 sene önce hp dv6000 aldı, sorunsuz kullanıyordu ancak son 1 senede aşırı ısınma problemi çıktı, dvd çalışmıyor, bataryası bitik bu yüzden yeni bir bilgisayara ihtiyacı var.

Bilgisayarı oyun için alıyor, sims 3 oynuyor ancak sims 3 bu bilgisayarda çok olmasa da kasma yapıyor oyun donuyor,çalışmıyor vs. Bu yüzden önceliği performansı iyi olan bir bilgisayar olması.

Markada kararsız kaldık çünkü o hpden memnun, bataryası 2. yılın sonunda bitti ve 2 adet bataryayı hemen gönderdiler, sadece telefonla, servisten memnun oldugu için hp yi tekrar düşünebiliriz ancak bütçe olarak en fazla 2000 tl ye çıkabiliriz ama hp ninde istediğimiz özellikte fiyatları çok pahalı.

Ben diyorum ki i7 işlemci, 8 gb ram, nvidia 2 gb ekran kartlı bir bilgisayar onun işini rahat görür diyorum. Bu özelliklerde bilgisayar hp de çok pahalı casperda vatan bilgisayara baktım 2640m casper, ona da forumda iyi değil, ısınma sorunları oluyor casperın yazmışlar ne tavsiye edersiniz?

Birde hp'nin All in one touch bilgisayarı var 2100, ancak tabii masaüstü, bunu tavsiye edermisiniz?

http://www.hizlial.com/u30.001.1196.0613/asus-k55vm-sx078d-intel-core-i7-3610qm-23ghz-8gb-750gb-2gb-gt630m-156-freedos-notebook-sinirli-stok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiye verir misiniz lütfen?
    4 yıl önce açıldı
    Leptop Tavsiye Eder misiniz ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.