Şimdi Ara

Arkadaşlar Lütfen Acil Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi ben bir şey sormak istiyorum, bu yüzden de bu foruma geldim çünkü en aktif forum burası. Benim annem 45'li yaşlarında bir memur. Her gün işe gidiyor, işten geliyor günlerimiz böyle geçiyor. Fakat son 1 haftadır aklım annemin başka insanlarla görüştüğü yönünde. Ama hiç bir kanıtım yok çünkü annemi her görüntülü aradığımda yerinde oluyor ve ben iş yerine daha önce gittiğim için biliyorum. Yani hiç bir kanıtım yok sizce bu düşüncem normal ergenlik düşünceleri mi yoksa gerçekten annem birisi ile görüşüyor mudur? Annemi her aradığımda işte olduğunu da unutmayınız...

Teşekkürler...

• Bu arada ben de 15 yaşındayım annem ve babam ayrı haberiniz olsun ona göre cevaplayın

• Seni bu düşünceye sevk eden şey nedir herhangi bir belirti mi gördün. Telefonuna dikkat et senin görmemen için dikkat ediyorsa ters olarak bırakıyorsa konuşurken uzağa gidiyorsa bi ihtimal olabilir. Ancak annen şuan bekar bir insan ciddi olarak ilişki kurmak istiyor olabilir veya tamamen kuruntu yapıyorsun
  • Mafyalarla görüşmüyorsa sıkıntı yok. Annen birisiyle sevgili olabilir çünkü insanın ihtiyacı vardır. Bu çok normal.
  • Canım annen yeni insanlarla tanışacak,flört edecek bunlar doğal şeyler belki evlenecek falan çok kafana takma..

sonuçta yetişkinlerin de cinsel ihtiyaçları var bir şekilde çözüm bulmak zorunda kalacaktır

Annen ile konuşman gerekir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TulparHAN -- 9 Şubat 2021; 19:47:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.